246
Ουρές έξω από τα πλοία το πρωί της Κυριακής | Intime/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σύρος: Εφοδος του λιμενικού σε καταμαράν με 772 επιβάτες και αποπνικτική ατμόσφαιρα

Protagon Team Protagon Team 2 Αυγούστου 2020, 12:28
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 02/08/2020, 12:57
Ουρές έξω από τα πλοία το πρωί της Κυριακής
|Intime/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σύρος: Εφοδος του λιμενικού σε καταμαράν με 772 επιβάτες και αποπνικτική ατμόσφαιρα

Protagon Team Protagon Team 2 Αυγούστου 2020, 12:28
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 02/08/2020, 12:57

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Κυριακής στο ταχύπλοο καταμαράν «WorldChampion» της SeaJets στο λιμάνι της Σύρου, όταν υπήρξαν καταγγελίες επιβατών σε στελέχη του λιμενικού ότι δεν λειτουργούσε ο κλιματισμός του πλοίου με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική και ότι οι εργαζόμενοι στο πλοίο ήταν χωρίς γάντια.

Στο πλοίο, που επιβαίνουν 772 επιβάτες, έφθασε κλιμάκιο του λιμενικού από το λιμεναρχείο της Σύρου προκειμένου να γίνει έλεγχος.

Σύμφωνα με το λιμενικό, ο πλοίαρχος του «Wordchampion» ανέφερε ότι ο κλιματισμός του πλοίου δεν μπορούσε να δουλέψει σε πλήρη ισχύ.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το κλιμάκιο του λιμενικού δεν μπορούσε να διεξάγει επιθεώρηση καταμαράν καθώς το πλοίο φέρει σημαία Κύπρου.

Ετσι το «Wordchampion», αναχώρησε τελικά για τη Μύκονο και από τις 10 το πρωί έως τις 12:30 το μεσημέρι, παρέμεινε στο λιμάνι του νησιού, προκειμένου να γίνει ο απαιτούμενος έλεγχος. Τελικά η βλάβη αποκαταστάθηκε και συνέχισε το δρομολόγιό του.

Το«WorldChampion» της SeaJets πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από Πειραιά, Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ιο Σαντορίνη.

Τι είπε η εταιρεία

Σε πρόσκαιρη δυσλειτουργία του συστήματος κλιματισμού αποδίδει με σημερινή ανακοίνωσή της η πλοιοκτήτρια εταιρεία του ταχύπλοου καταμαράν «Worldchampion», Seajets την πρωινή αναστάτωση που προκλήθηκε στους επιβάτες του πλοίου στο λιμάνι της Σύρου, οι οποίοι ζήτησαν την παρέμβαση των λιμενικών αρχών.

Η Seajets αναφέρει ότι η βλάβη αποκαταστάθηκε πλήρως και το πλοίο συνεχίζει το καθημερινό του δρομολόγιο που περιλαμβάνει έξι προορισμούς.

Επίσης αναφέρει ότι αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την αναστάτωση που προκλήθηκε και σε ένδειξη σεβασμού προσφέρει στους επιβάτες του συγκεκριμένου δρομολογίου, ένα δωρεάν εισιτήριο για όποιον προορισμό του δικτύου της επιθυμούν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...