177
| INTIMEnews

ΣΥΡΙΖΑ: Τέλος στο θέατρο του παραλόγου, να ανοίξει τώρα η εστίαση

Protagon Team Protagon Team 19 Απριλίου 2021, 15:23

ΣΥΡΙΖΑ: Τέλος στο θέατρο του παραλόγου, να ανοίξει τώρα η εστίαση

Protagon Team Protagon Team 19 Απριλίου 2021, 15:23

Εικόνες όπως αυτές στην Κυψέλη το περασμένο Σαββατοκύριακο δυνάμωσαν τις φωνές που ζητούν εδώ και ημέρες το άνοιγμα της εστίασης και την Δευτέρα ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία ζητεί να ανοίξουν ελεγχόμενα και με πρωτόκολλα σε εξωτερικούς χώρους καφέ-μπαρ και εστιατόρια, ώστε, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, να μπει ένα τέλος στο θέατρο του παραλόγου» που εκτυλίσσεται με τα υπαίθρια κορονοπάρτι.

Στη σχετική ανακοίνωσή του, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα κατηγορεί την κυβέρνηση ότι είναι υπεύθυνη «για την αποτυχημένη στρατηγική που εφαρμόζεται εδώ και έξι μήνες ενώ το ΕΣΥ παραμένει υπό κατάρρευση και τα κρούσματα εκτός ελέγχου», κάνοντας παράλληλα λόγο για «πλειοδοσία υπουργών στα τηλεπαράθυρα, ερήμην των επιστημόνων, για το ποιος θα ανοίξει περισσότερες δραστηριότητες».

«Η κυβέρνηση οφείλει να δράσει. Να σταματήσει να στοχοποιεί τους πολίτες. Να σταματήσει τον παραλογισμό που οδηγεί τη χώρα στη διάλυση», τονίζεται μεταξύ άλλων στο αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για «ελεγχόμενο άνοιγμα της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα» και την εφαρμογή κανόνων ασφάλειας «που θα επιτρέψουν το αυτονόητο: την κοινωνική ζωή με όρους σεβασμού και διασφάλισης της υγειονομικής σταθερότητας της χώρας».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...