163
| syriza.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Ξαναθυμήθηκε ο Μητσοτάκης ότι υπάρχει Τσιόδρας…

Protagon Team Protagon Team 20 Οκτωβρίου 2021, 13:56
|syriza.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Ξαναθυμήθηκε ο Μητσοτάκης ότι υπάρχει Τσιόδρας…

Protagon Team Protagon Team 20 Οκτωβρίου 2021, 13:56

Η επιστροφή Τσιόδρα στις τηλεοπτικές οθόνες (εδώ) δεν έμεινε ασχολίαστη από τον ΣΥΡΙΖΑ, που μέσω πηγών κατηγόρησε εκ νέου τον Πρωθυπουργό για επικοινωνιακή προσέγγιση στα θέματα της πανδημίας και όψιμο ενδιαφέρον για τις συστάσεις των επιστημόνων στην αντιμετώπισή της.

Οι ίδιες πηγές της Κουμουνδούρου «ανακάλυψαν» «πίεση του Αλέξη Τσίπρα», υπό το βάρος της οποίας αποφασίστηκε και πάλι να βγει να ενημερώσει τους πολίτες ο Σωτήρης Τσιόδρας.

«Μετά την πίεση του Αλέξη Τσίπρα ότι πέταξαν “λευκή πετσέτα” στην πανδημία, που βαίνει και πάλι εκτός ελέγχου με 300 νεκρούς κάθε εβδομάδα και στον εμβολιασμό που έχει βαλτώσει στα χαμηλότερα επίπεδα της ΕΕ, ο κ. Μητσοτάκης ξαναθυμήθηκε ότι υπάρχει ο κ. Τσιόδρας και οι επιστήμονες, τους οποίους αγνοεί εδώ και καιρό, σφυρίζοντας μόνος του τη λήξη της πανδημίας», ανέφεραν οι πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για να συμπληρώσουν στο σχόλιό τους:

«Για ακόμα μία φορά, επιβεβαιώνει ότι τον ενδιαφέρει –ακόμα και στην πανδημία– η επικοινωνία και όχι η ουσία, όπως ο ίδιος εξάλλου είχε ομολογήσει».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...