183
Η στιγμή που ο δράστης προσπαθεί να κάνει τη γάτα να τον πλησιάσει για να την κλωτσήσει |

Συνελήφθη ο άνδρας που κλώτσησε τη γάτα στη θάλασσα

Protagon Team Protagon Team 2 Μαΐου 2022, 18:35
Η στιγμή που ο δράστης προσπαθεί να κάνει τη γάτα να τον πλησιάσει για να την κλωτσήσει
|

Συνελήφθη ο άνδρας που κλώτσησε τη γάτα στη θάλασσα

Protagon Team Protagon Team 2 Μαΐου 2022, 18:35

Συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας ο άνδρας που φαίνεται σε βίντεο να δελεάζει μία γάτα με φαγητό σε ταβέρνα της Αιδηψού και να την κλωτσά με δύναμη στη θάλασσα, προκαλώντας οργή για την πράξη του.

Ο 30χρονος, αλβανικής καταγωγής, ταυτοποιήθηκε από το τατουάζ που φαίνεται στο πόδι του, και εντοπίστηκε σε σπίτι στην Λιχάδα Ευβοίας.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, την προανάκριση έχει αναλάβει το ΑΤ Ιστιαίας.

Ο δράστης συνελήφθη έπειτα από κινητοποίηση της αστυνομίας και την παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος ανέβασε την είδηση για τη σύλληψη στο Facebook.

«Πριν από λίγο συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία ένα άτομο που κλώτσησε και πέταξε στην θάλασσα ένα γατάκι. Η βία απέναντι και στα ζώα είναι απαράδεκτη. Η κυβέρνηση έχει ψηφίσει έναν αυστηρό νόμο για την προστασία των ζώων από την κακοποίηση ο οποίος εφαρμόζεται πλέον, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό είναι θέμα ανθρωπιάς και πολιτισμού. Θλίβομαι βαθιά για όσους κακομεταχειρίζονται τα ζώα και για όσους το ανέχονται. Συγχαίρω από καρδιάς όσους ανέδειξαν το θέμα. Ο λόγος τώρα ανήκει στην ελληνική Δικαιοσύνη», έγραψε ο υπουργός.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...