270
(φωτ.αρχείου) | Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Συνελήφθη και ο Θεόδωρος Παναγόπουλος για τη Mαφία των Φυλακών

Protagon Team Protagon Team 19 Απριλίου 2019, 10:07
(φωτ.αρχείου)
|Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Συνελήφθη και ο Θεόδωρος Παναγόπουλος για τη Mαφία των Φυλακών

Protagon Team Protagon Team 19 Απριλίου 2019, 10:07

Υπό κράτηση είναι ο δικηγόρος Θεόδωρος Παναγόπουλος για τον οποίο επίσης είχε εκδοθεί, μαζί με αυτό του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση της Μαφίας των Φυλακών.

Ο δικηγόρος, που χθες απουσίαζε εκτός Αθηνών για επαγγελματικούς λόγους, συνελήφθη νωρίς την Παρασκευή από άνδρες της αντιτρομοκρατικής και μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ. Πρόκειται να παρουσιαστεί σήμερα στον ειδικό εφέτη ανακριτή για να απολογηθεί.

Σε δηλώσεις του, επίσης χθες, ο δικηγόρος είχε αναφέρει ότι είχε σκοπό να εμφανιστεί ο ίδιος στον ανακριτή και υποστήριξε ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την υπόθεση. Προσέθετε ότι ενώπιον του ποτέ δεν ζητήθηκαν χρήματα και πως δεν είχε ποτέ κάποια προσωπική επαφή ή επικοινωνία με τον αδικοχαμένο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο.

Χθες συνελήφθη για την ίδια υπόθεση ο ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και της απόπειρας εκβίασης κατά του επιχειρηματία Αριστείδη Φλώρου, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 21 ετών για την υπόθεση της εταιρείας Energa.

Σήμερα Παρασκευή θα οδηγηθεί και αυτός στον ανακριτή.

Και οι δυο δικηγόροι αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Υπενθυμίζεται ότι αμφότεροι ήταν δικηγόροι του Γιώργου Αντωνόπουλου για την υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του, η οποία είχε γίνει το Νοέμβριο του 2014 έξω από την κατοικία του στη Πεντέλη. Ως ηθικός αυτουργός της απόπειρας ανθρωποκτονίας του Γιώργου Αντωνόπουλου, έχει καταδικασθεί σε πρώτο βαθμό σε 13 χρόνια κάθειρξη με αναστολή ο Αριστείδης Φλώρος.

Στην κατάθεσή του ο Φλώρος φέρεται να είχε αναφέρει ότι οι δύο δικηγόροι τού ζήτησαν χρήματα προκειμένου ο Αντωνόπουλος να πάρει πίσω τις καταθέσεις του, σύμφωνα με τις οποίες θεωρούσε τον Αριστείδη Φλώρο ως ηθικό αυτουργό της απόπειρας δολοφονίας εναντίον του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...