270
Η Αλκηστις Πρωτοψάλτη στην πρωτότυπη αυτή συναυλία στην Αθήνα της καραντίνας | George Vitsaras / SOOC

Συναυλία στους δρόμους της Αθήνας από την Αλκηστη Πρωτοψάλτη – Πέρασε και από το Μαξίμου

Protagon Team Protagon Team 25 Απριλίου 2020, 14:04
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 25/04/2020, 15:20
Η Αλκηστις Πρωτοψάλτη στην πρωτότυπη αυτή συναυλία στην Αθήνα της καραντίνας
|George Vitsaras / SOOC

Συναυλία στους δρόμους της Αθήνας από την Αλκηστη Πρωτοψάλτη – Πέρασε και από το Μαξίμου

Protagon Team Protagon Team 25 Απριλίου 2020, 14:04
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 25/04/2020, 15:20

Στο πλευρό των Αθηναίων που μένουν στο σπίτι εν μέσω πανδημίας, αλλά και στο πλευρό όσων νοσηλεύονται με κορονοϊό στον «Ευαγγελισμό» και το «Σωτηρία», στάθηκε με ένα πρωτότυπο και μελωδικό τρόπο ο Δήμος Αθηναίων.

Πάνω σε ένα φορτηγό που ξεκίνησε από την Τεχνόπολη στο Γκάζι η Αλκηστις Πρωτοψάλτη γύρισε το Σάββατο στους δρόμους της πόλης τραγουδώντας — πέρασε μάλιστα και από την Ηρώδου Αττικού, κάνοντας μια στάση στο Μέγαρο Μαξίμου για να δεχτεί το χειροκρότημα του Πρωθυπουργού.

Σε ανάρτησή του στο Instagram ο δήμαρχος Αθηναίων γράφει: «Μόλις ξεκινήσαμε! Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με ένα φορτηγό τραγούδια τριγυρνάει στους δρόμους της Αθήνας. Ανοίξτε τα παράθυρα! Μένουμε σπίτι αλλά παραμένουμε αισιόδοξοι!».

View this post on Instagram

Μόλις ξεκινήσαμε! Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με ένα φορτηγό τραγούδια τριγυρνάει στους δρόμους της Αθήνας. Ανοίξτε τα παράθυρα! Μένουμε σπίτι αλλά παραμένουμε αισιόδοξοι!

A post shared by • Kostas Bakoyannis • (@kostasbakoyannis) on

Αλλά και η αγαπημένη τραγουδίστρια ανέβασε βίντεο στο Facebook:

Geplaatst door Alkistis Protopsalti Official op Zaterdag 25 april 2020

Geplaatst door Alkistis Protopsalti Official op Zaterdag 25 april 2020

Το φορτηγό έκανε μια στάση και στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου βρισκόταν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος βγήκε για να υποδεχτεί την καλλιτέχνιδα σε αυτή την πρωτότυπη συναυλία.

«Αφού δεν μπορούμε να πάμε εμείς στην Άλκηστη Πρωτοψάλτη ήρθε εκείνη σε εμάς! Σε ευχαριστούμε που γέμισες την πόλη μας με μελωδίες και τραγούδια!», έγραψε στο Facebook o Πρωθυπουργός.

Αφού δεν μπορούμε να πάμε εμείς στην Άλκηστη Πρωτοψάλτη ήρθε εκείνη σε εμάς! Σε ευχαριστούμε που γέμισες την πόλη μας με μελωδίες και τραγούδια!

Geplaatst door Kyriakos Mitsotakis op Zaterdag 25 april 2020

Tο φορτηγό στάθηκε μπροστά από τα δύο νοσοκομεία αναφοράς για τον κορονοϊό, τα οποία είναι στα όρια του δήμου.

Έγραψε ακόμη ο δήμαρχος Αθηναίων: «Μένουμε σπίτι παραμένουμε αισιόδοξοι. Να γεμίσει η Αθήνα με μουσική, χαρά, ενθουσιασμό κέφι. Ένα φορτηγό γεμάτο τραγούδια γεμίζει την πόλη. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην κ. Πρωτοψάλτη και την ομάδα της. Θα κάνει τον γύρο όλης της Αθήνας. Θα σταθεί στα νοσοκομεία, στον Ευαγγελισμό, το Σωτηρία. Είναι και αυτός ένας τρόπος να πούμε ένα ευχαριστώ σε όλους αυτούς που δίνουν τη μάχη για εμάς».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...