Επικαιρότητα

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ενοχλημένος ο πρόεδρος ΝΔ για τον τρόπο με τον οποίο πορεύεται η κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ. Τι θα ζητήσει από τον Προκόπη Παυλόπουλο
Protagon Team

Υπό το φως των ραγδαίων εξελίξεων στο ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε να γίνει δέκτος από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Μητσοτάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά στις 10 το πρωί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ζήτησε άμεση συνάντηση μαζί του, η οποία και θα πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε τη συνάντηση προκειμένου να εκφράσει στον Πρόεδρο τις ενστάσεις του για τον τρόπο που διεξάγεται από την κυβέρνηση Τσίπρα η διαπραγμάτευση για ζήτημα της ονομασίας της γειτονικής χώρας.

Αναμένεται επίσης να επαναλάβει για μία ακόμη φορά το αίτημά του να προσέλθει ο Πρωθυπουργός και να ενημερώσει τη Βουλή για τις λεπτομέρειες της συμφωνίας με την κυβέρνηση Ζάεφ, που αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως από ώρα σε ώρα.