138
|

Συνάντηση Μητσοτάκη – ΣΕΒ για την επενδυτική πολιτική

Protagon Team Protagon Team 1 Δεκεμβρίου 2021, 12:43

Συνάντηση Μητσοτάκη – ΣΕΒ για την επενδυτική πολιτική

Protagon Team Protagon Team 1 Δεκεμβρίου 2021, 12:43

Τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΕΒ υποδέχθηκε την Τετάρτη στο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην ατζέντα της συνάντησης, θέματα που αφορούν την οικονομία, τις ιδιωτικές επενδύσεις, την ενεργειακή και ψηφιακή μετάβαση, τις δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού και τη βιομηχανική πολιτική.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, μέσω τηλεδιάσκεψης, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών αρμόδιος για τη Δημοσιονομική Πολιτική Θεόδωρος Σκυλακάκης και ο επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης.

Από την πλευρά του ΣΕΒ, το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής Ευθύμιος Βιδάλης, οι αντιπρόεδροι του ΔΣ Ιωάννης Γιώτης, Σπύρος Θεοδωρόπουλος και Ευάγγελος Μυτιλιναίος, ο ταμίας Μάρκος Βερέμης και τα μέλη Ευτύχιος Βασιλάκης και Βασίλειος Ψάλτης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...