207
Οι πολιτικοί αρχηγοί με τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Τασούλα -δεύτερο από τα δεξιά- και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Πικραμμένο - στο μέσο- στην τελευταία δεξίωση του Προέδρου της Δημοκρατίας για την 45η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας | INTIMEnews

Συνάντηση Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς το Σαββατοκύριακο;

Protagon Team Protagon Team 3 Δεκεμβρίου 2019, 16:02
Οι πολιτικοί αρχηγοί με τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Τασούλα -δεύτερο από τα δεξιά- και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Πικραμμένο - στο μέσο- στην τελευταία δεξίωση του Προέδρου της Δημοκρατίας για την 45η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας
|INTIMEnews

Συνάντηση Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς το Σαββατοκύριακο;

Protagon Team Protagon Team 3 Δεκεμβρίου 2019, 16:02

Aνοικτό άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, το ενδεχόμενο συνάντησης του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τους αρχηγούς των υπόλοιπων κομμάτων για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά.

Αν και, όπως είπε, αυτός που θα κρίνει το «επίπεδο ενημέρωσης» των κομμάτων, είναι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, το κατά πόσο θα γίνουν τελικά οι ενημερωτικές επαφές με τους πολιτικούς αρχηγούς, θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα της συνάντησης με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την Τετάρτη.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι από την ανακοίνωση του προγράμματος του Πρωθυπουργού τις επόμενες ημέρες, το Σαββατοκύριακο έχει μείνει κενό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ενημέρωση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο,  την Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου, ο κ. Μητσοτάκης θα παραστεί στα εγκαίνια της πρώτης μονάδας παραγωγής μηχανημάτων ανταποδοτικής ανακύκλωσης.

Την Παρασκευή θα απευθύνει χαιρετισμό στο Διεθνές Συνέδριο για το Έγκλημα της Γενοκτονίας που διοργανώνεται από την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος.

Το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση, επίσκεψη ή ομιλία, ενώ τη Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά της Διαφθοράς, ο Πρωθυπουργός θα απευθύνει ομιλία στην Ημερίδα με θέμα: «Τεχνολογία για τη Διαφάνεια» που διοργανώνει η Εθνική Αρχή Διαφάνειας και στη συνέχεια θα παραστεί στην εκδήλωση έναρξης των εργασιών της νέας μεταμοσχευτικής μονάδας του Ωνάσειου Εθνικού Μεταμοσχευτικού Κέντρου (ΩΕΜΕΚ).

Την Τρίτη, τέλος, θα απευθύνει την εναρκτήρια ομιλία στο συνέδριο του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας, Τεχνολογίας και Καινοτομίας (ΕΣΕΤΕΚ).

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...