164
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντησή του με τον πρύτανη Παπαϊωάννου την Τρίτη | Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρύτανη του ΑΠΘ Νίκο Παπαϊωάννου

Protagon Team Protagon Team 15 Νοεμβρίου 2022, 14:01
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντησή του με τον πρύτανη Παπαϊωάννου την Τρίτη
|Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρύτανη του ΑΠΘ Νίκο Παπαϊωάννου

Protagon Team Protagon Team 15 Νοεμβρίου 2022, 14:01

Συνάντηση με τον πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), Νίκο Παπαϊωάννου, είχε την Τρίτη ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, στην ατζέντα της συνάντησης βρέθηκαν μεταξύ άλλων το πρόγραμμα της εκπαιδευτικής αναβάθμισης και η πολιτική εξωστρέφειας και διεθνοποίησης του ΑΠΘ, καθώς και τα προγράμματα συνεργασίας με εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού και η λειτουργία ξενόγλωσσων τμημάτων.

Οπως επίσης αναφέρεται, ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε και για την πορεία του έργου της Βιβλιοθήκης της Σχολής Θετικών Επιστημών, η υλοποίηση του οποίου έχει ξεκινήσει.

Ο κ. Παπαϊωάννου τόνισε ότι η ακαδημαϊκή κοινότητα εργάζεται συστηματικά προκειμένου το ΑΠΘ να συνεχίσει την ανοδική του πορεία προσφέροντας στους φοιτητές του σύγχρονη εκπαίδευση.

Σημειώνεται πάντως ότι η συνάντηση έρχεται εν μέσω κορύφωσης της φημολογίας περί ένταξης του κ. Παπαϊωάννου στο  ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.

Παλαιότερο δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», άλλωστε, ήθελε τον πρύτανη ως «ένα από τα πρόσωπα που φαίνεται να επιλέγει για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας» ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο ίδιος πάντως ο κ. Παπαϊώάννου το είχε διαψεύσει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «εγώ είμαι πρύτανης μέχρι 31/08/2023»…

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...