153
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου με την Άννα Φόνσου | ΓτΠ / ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Συνάντηση Μητσοτάκη με την Αννα Φόνσου – Τι είπαν για «Το σπίτι του ηθοποιού»

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2020, 18:09
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου με την Άννα Φόνσου
|ΓτΠ / ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Συνάντηση Μητσοτάκη με την Αννα Φόνσου – Τι είπαν για «Το σπίτι του ηθοποιού»

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2020, 18:09

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι, στο Μέγαρο Μαξίμου, με την Άννα Φόνσου, ιδρύτρια και πρόεδρο του ιδρύματος «Το Σπίτι του Ηθοποιού», παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη.

Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε το έντονο ενδιαφέρον του για την βιωσιμότητα του πολιτιστικού και βαθιά κοινωνικού έργου το οποίο επιτελείται στο «Σπίτι του Ηθοποιού», αλλά και του ίδιου του ιδρύματος, και ευχαρίστησε την κυρία Φόνσου για την εθελοντική προσφορά της, λέγοντας ότι παρακολουθεί εδώ και χρόνια τις δράσεις του ιδρύματος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από την υπουργό να αναλάβει πρωτοβουλία για τη θεσμική θωράκιση του φορέα, ώστε να συνεχίσει τη μεγάλη του προσφορά και στο μέλλον και μέσω ειδικών χρηματοδοτικών προγραμμάτων.

Η ηθοποιός ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για το ενδιαφέρον και την συμπαράστασή του, ενώ αναφέρθηκε και στην άριστη συνεργασία και την συνεχή υποστήριξη, την οποία έχει στο έργο της από το υπουργείο Πολιτισμού και προσωπικά από την υπουργό Πολιτισμού, και πριν, αλλά και κατά την διάρκεια της πανδημίας.