148
Ο Α/ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Αποστολάκης | Menelaos Myrillas / SOOC

Συνάντηση Αποστολάκη – Πάιατ για το ζήτημα των δύο στρατιωτικών

Protagon Team Protagon Team 7 Μαρτίου 2018, 14:27
Ο Α/ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Αποστολάκης
|Menelaos Myrillas / SOOC

Συνάντηση Αποστολάκη – Πάιατ για το ζήτημα των δύο στρατιωτικών

Protagon Team Protagon Team 7 Μαρτίου 2018, 14:27

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμυνας, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, έκανε δεκτό την Τετάρτη τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ με την υπόθεση των δύο ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη να είναι στο επίκεντρο.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, η συνεχιζόμενη κράτηση των δύο ελλήνων στρατιωτικών και το πλαίσιο της διμερούς συνεργασίας Ελλάδας και ΗΠΑ.

Υπενθυμίζεται ο πρεσβευτής είχε εκφράσει με διάφορες αφορμές πριν από τη σύλληψη των δύο στρατιωτικών την ανησυχία του για την περίπτωση ενός «ατυχήματος» μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Μετά την σύλληψη, ο κ. Πάιατ εκφράστηκε θετικά για την επικοινωνία μεταξύ των αρχηγών των Γενικών Επιτελείων Αποστολάκη και Χουλουσί Ακάρ, όπως και για την επικοινωνία σε επίπεδο υπουργείων Εξωτερικών.

Την Τετάρτη, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τον νυν αρχηγό του ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή και με πρώην αρχηγούς του ΓΕΣ και πάλι με αφορμή την υπόθεση των στρατιωτικών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...