164
Ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας ενώ εισέρχεται στον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι | INTIMEnews

Συναγερμός σε οίκο ευγηρίας στη Θεσσαλονίκη με 35 κρούσματα κορονοϊού – Επιτόπου ο Τσιόδρας

Protagon Team Protagon Team 12 Αυγούστου 2020, 14:25
Ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας ενώ εισέρχεται στον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι
|INTIMEnews

Συναγερμός σε οίκο ευγηρίας στη Θεσσαλονίκη με 35 κρούσματα κορονοϊού – Επιτόπου ο Τσιόδρας

Protagon Team Protagon Team 12 Αυγούστου 2020, 14:25

Συναγερμός σήμανε στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης μετά τον εντοπισμό συνολικά 35 κρουσμάτων κορονοϊού σε οίκο ευγηρίας της περιοχής. Επιτόπου έσπευσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας, μαζί με τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, επτά ηλικιωμένοι – δύο άνδρες και πέντε γυναίκες, ηλικίας από 80 έως 92 ετών, βρέθηκαν θετικοί.

Ολοι τους μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Παπανικολάου.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση από το νοσοκομείο, οι επτά ηλικιωμένοι ήρθαν με διάγνωση  θετική στην κορονοϊό, κατά την εφημερία Covid του νοσοκομείου, και η υγεία τους είναι ήδη επιβαρυμένη από άλλες αιτίες. Σύμφωνα πάντα με την ίδια πληροφόρηση, για την ώρα δεν υπάρχουν νεότερα για την υγεία τους.

Από τους ελέγχους που έγιναν σε όσους φιλοξενούνται ή εργάζονται στον συγκεκριμένο οίκο ευγηρίας, προέκυψε ότι συνολικά 35 άνθρωποι έχουν προσβληθεί από τον νέο κορονοϊό.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τον ΕΟΔΥ η ιχνηλάτηση των επαφών περίπου 100 ατόμων (εργαζόμενοι και συγγενείς των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...