205
Συμφωνία με τη ΔΕΗ ανακοίνωσαν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία για το θέμα των λογαριασμών που πληρώνονται στα ΕΛΤΑ | Intimenews

Τι θα γίνει με αυτούς που πλήρωναν λογαριασμούς ΔΕΗ στα ΕΛΤΑ

Protagon Team Protagon Team 7 Μαρτίου 2019, 12:03
Συμφωνία με τη ΔΕΗ ανακοίνωσαν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία για το θέμα των λογαριασμών που πληρώνονται στα ΕΛΤΑ
|Intimenews

Τι θα γίνει με αυτούς που πλήρωναν λογαριασμούς ΔΕΗ στα ΕΛΤΑ

Protagon Team Protagon Team 7 Μαρτίου 2019, 12:03

Τέλος στο αλαλούμ με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, που πληρώθηκαν στα ΕΛΤΑ αλλά εξακολουθούν να φαίνονται ανεξόφλητοι, υπόσχεται η διοίκηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων.

Με ανακοίνωσή τους, τα ΕΛΤΑ τονίζουν ότι κατέληξαν σε συμφωνία με τη ΔΕΗ για την οριστική επίλυση του θέματος που είχε ανακύψει με την καθυστερημένη απόδοση παλαιότερων λογαριασμών ρεύματος.

Η συμφωνία αυτή προβλέπει την άμεση ενημέρωση και το συμψηφισμό τυχόν υπολοίπων που εμφανίζονται σε λογαριασμούς ρεύματος πελατών της ΔΕΗ, που είχαν εξοφληθεί μέσω των ΕΛΤΑ έως και τον Ιούλιο του 2018, διασφαλίζοντας αφενός, ότι δεν προκύπτει καμία επιπλέον επιβάρυνση για τους καταναλωτές και αφετέρου, ότι διατηρείται και στην περίπτωση αυτή η έκπτωση συνέπειας του 15% που λαμβάνουν, εφόσον εξόφλησαν εμπρόθεσμα το λογαριασμό τους.

Τα ΕΛΤΑ, από τον Αύγουστο του 2018, αποδίδουν στη ΔΕΗ τα χρήματα που εισπράττουν από τους λογαριασμούς ρεύματος την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Ετσι, εξοφλούνται όλοι οι λογαριασμοί που εμφανίζονταν χρεωστικοί και επιπλέον διασφαλίζεται ότι δεν θα υπάρξει στο μέλλον παρόμοιο ζήτημα.

«Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες και την αναστάτωση που προκάλεσε στους πελάτες μας το ζήτημα που αντιμετωπίσαμε τη δεδομένη χρονική στιγμή, θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη για την καθυστέρηση που σημειώθηκε στην ολοκλήρωση της διαδικασίας και να εκφράσουμε τη λύπη μας γι’ αυτό», λέει η ανακοίνωση των ΕΛΤΑ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...