615
Η Λεβίς γράφει στον εξάχρονο γιο της Σαμίρ και συγκινεί τους πάντες-εκτός από τον Τραμπ | Twitter

«Αγάπη της ζωής μου, τι κάνεις;»: Το συγκλονιστικό γράμμα μιας μητέρας που έχασε το παιδί της στα σύνορα του Τραμπ

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουνίου 2018, 12:28
Η Λεβίς γράφει στον εξάχρονο γιο της Σαμίρ και συγκινεί τους πάντες-εκτός από τον Τραμπ
|Twitter

«Αγάπη της ζωής μου, τι κάνεις;»: Το συγκλονιστικό γράμμα μιας μητέρας που έχασε το παιδί της στα σύνορα του Τραμπ

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουνίου 2018, 12:28

Αν μία εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις, τότε αντίστοιχα, οι λέξεις, όταν μάλιστα είναι χειρόγραφες και προέρχονται από μία απελπισμένη μητέρα που ανησυχεί για την κατάσταση του γιου της, ισοδυναμεί με χίλιες σπαραχτικές εικόνες.

Οπως αναφέρουν πολλά ξένα δημοσιεύματα, ο δικηγόρος Μάικλ Αβενάτι, κοινοποίησε στο Twitter το γράμμα που έγραψε η Λεβίς, μία από τις γυναίκες που εκπροσωπεί. Η Λεβίς αναγκάστηκε να αποχωριστεί τον εξάχρονο γιο της Σαμίρ, στα απροσπέλαστα πλέον σύνορα των ΗΠΑ, πέφτοντας και η ίδια, μαζί με πολλές ακόμη οικογένειες, θύμα της απάνθρωπης πολιτικής του Ντόλαντ Τραμπ σχετικά με τους παράτυπους μετανάστες που προσπαθούν να περάσουν τη συνοριογραμμή ΗΠΑ-Μεξικό αναζητώντας το αμερικανικό όνειρο, για αυτούς και τα παιδιά τους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο δικηγόρος Μάικλ Αβενάτι, εκπροσωπεί και την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς στη δικαστική της διαμάχη σχετικά με το σεξουαλικό σκάνδαλο εις βάρος του Ντόναλντ Τραμπ.

«Αυτό είναι το γράμμα που η πελάτισσά μου, Λεβίς, έγραψε στον εξάχρονο γιο της Σαμίρ, τον οποίο δεν έχει δει, ούτε έχει επικοινωνήσει μαζί του, εδώ και δύο βδομάδες. Οταν τον αναζήτησε, της είπαν ότι τον είχαν πάει για “μπάνιο” και θα τον έφερναν πίσω. Είναι ένα ευγενικό αγοράκι, πολύ δεμένο με τη μαμά του. Η ίδια είναι τρομοκρατημένη. #Φτάνει»: με αυτό το tweet, ο δικηγόρος κοινοποίησε το χειρόγραφο γράμμα της γυναίκας, το οποίο κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και συγκλονίζει με την μητρική αγάπη, αλλά και απόγνωση που αναβλύζει.

Η Λεβίς γράφει στα ισπανικά, στο εξάχρονο αγοράκι της:

«Προς: Σαμίρ, την αγάπη της ζωής μου.

Από: Τη μαμά σου, την αγάπη της ζωής σου.

Γεια σου αγάπη μου. Τι κάνεις; Ελπίζω να είσαι καλά. Θέλω να σου πω ότι όλα είναι εντάξει. Κλαίω για όσα έγιναν. Πονάει η καρδιά μου που χωριστήκαμε, αλλά θέλω να ξέρεις ότι δεν σε έχω εγκαταλείψει. Η μανούλα είναι εδώ και σε σκέφτεται συνέχεια. Με το που ξυπνήσω, το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι τα ματάκια σου και οι αγκαλιές που μου δίνεις κάθε πρωί και τα φιλάκια σου αγοράκι μου!! Πόσο μου λείπεις Σαμίρ, θέλω να ξέρεις ότι θα ξαναείμαστε μαζί πολύ σύντομα και θα μου δώσεις ξανά αγκαλιές, σ’αγαπάω!!! Θέλω να σε δω και να σου πω από κοντά ότι είσαι το καμάρι μου, η δύναμή μου, μην ανησυχείς για μένα αν είμαι καλά. Ξέρω ότι υποφέρεις, γιατί ξέρω ότι με αγαπάς. Πολύ σύντομα, θα προσευχόμαστε μαζί στον Θεό».

Η γυναίκα συνεχίζει να γράφει στο παιδί της πόσο πολύ το αγαπάει και καταλήγει με μια σειρά από υποσχέσεις για το πόσα ωραία πράγματα θα κάνουν μαζί όταν ξανασμίξουν:

letter1
Το γράμμα μιας απελπισμένης μητέρας που έχει γίνει viral (Twitter)

«Οταν φύγουμε από δω, θα σε πάω στον ζωολογικό κήπο όπως σου υποσχέθηκα. Αυτό μου ζητούσες πάντα, να δεις από κοντά τα ζώα, τα δελφίνια, τα ψάρια, τους πιγκουίνους, ακόμα κι αν λες ότι φοβάσαι πως θα σε φάνε. Χαχαχαχα. Α και τα παιχνίδια με τον Σπάιντερμαν που σου υποσχέθηκα, κι αυτά θα γίνουν δικά σου πολύ σύντομα. Πολύ σύντομα θα ξαναείμαστε μαζί. Είσαι ο πρίγκιπάς μου, ο πολεμιστής μου, η αγάπη της ζωής μου, ο λόγος μου να ζω. Σύντομα θα λέμε ό,τι λέμε πάντα: “ποια είναι η αγάπη της ζωής σου;” κι εσύ θα πεις “εσύ είσαι μανούλα, εσύ!!!”. Φιλάκια στο μέτωπό σου, στα μαγουλάκια σου, φιλάκια αγάπη μου. Θα τα πούμε σύντομα αγαπημένε μου. Είσαι το φως που μου δείχνει τον δρόμο. (Να και το λεωφορείο που πάντα σου ζωγραφίζω.

Η μαμά σου, η μαχήτριά σου».

letter2
Η μητέρα του αγοριού βρήκε το κουράγιο να του ζωγραφίσει τα αγαπημένα του σχεδιάκια. (Twitter)

Ας ελπίσουμε ότι το γράμμα αυτό θα φτάσει στα σωστά παιδικά χέρια και ο «πολεμιστής» θα ξανασμίξει με την «μαχήτριά» του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...