322
|

Συγκλονίζει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς: «Μάθετε στα αγόρια σας να φέρονται με ανδρισμό»

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουλίου 2021, 12:35

Συγκλονίζει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς: «Μάθετε στα αγόρια σας να φέρονται με ανδρισμό»

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουλίου 2021, 12:35

Συγκλονίζουν οι δηλώσεις της μητέρας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς Ψαράκου που έπεσε θύμα δολοφονίας από τον σύντροφό της στη Φολέγανδρο.

Η μητέρα της δολοφονημένης γυναίκας έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα προς κάθε αποδέκτη, τονίζοντας ότι «πρέπει να είναι η τελευταία Γαρυφαλλιά που πέφτει στα χέρια ενός άνανδρου και πρέπει εμείς οι μάνες να μεγαλώνουμε τα αγόρια μας διαφορετικά. Να μην φύγουν άλλα κορίτσια έτσι, καμία άλλη μάνα να μην το ζήσει αυτό. Μάθετε στα αγόρια σας, σας παρακαλώ, να φέρονται με ανδρισμό, να μην είναι αλήτες».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η Αλέκα Ψαράκου, είπε για την κόρη της: «Ηταν ένα αξιόλογο πλάσμα, ένας επιστήμονας, δώρο για την οικογένεια και τα αδέρφια της».

Αναφερόμενη στον 30χρονο δράστη της γυναικοκτονίας, είπε χαρακτηριστικά ότι είναι άνανδρος και αλήτης και ότι η Δικαιοσύνη θα κάνει την δουλειά της. «Δεν τον είχα γνωρίσει, η κόρη μου έλεγε ότι ήταν καλό παιδί. Εβλεπα κάποιες χειριστικές συμπεριφορές, ίσως εκείνη να μη τις είχε δει πάνω στον έρωτα».

Ερωτηθείς για το αν θα ήθελε να πει κάτι προς τον ίδιο ή την οικογένειά του απάντησε: «Δεν θα ήθελα να πω τίποτα στον ίδιο ούτε να χαρακτηρίσω την οικογένειά του. Μάνα είμαι κι εγώ και καταλαβαίνω. Εγώ όμως μεγάλωσα δυο παλικάρια και αυτή γέννησε έναν δολοφόνο».

«Θα ήθελα να διαχειριστώ με αξιοπρέπεια το θέμα. Ο σύζυγός μου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θα ήθελα λίγο ηρεμία, κάποιος της αφαίρεσε τη ζωή με αυτόν τον άρρωστο τρόπο. Δεν πιστεύω στην κακιά στιγμή, πιστεύω στους κακούς ανθρώπους», ανέφερε συναισθηματικά φορτισμένη η κυρία Ψαράκου.

Παράλληλα, είπε ότι θα συνεχίσουν την ζωή τους, αλλά η οικογένεια δεν θα είναι ποτέ η ίδια γιατί χάθηκε ο συνδετικός της κρίκος, καθώς η Γαρυφαλλιά ήταν το πρώτο από τα τέσσερα παιδιά τους.

Τέλος, «θα ήθελα να πω μια τελευταία φορά στο παιδί μου ότι το αγαπώ και εγώ και η οικογένεια του και το λατρεύουμε και ότι δεν έκανε κάποιο λάθος».

Αντίστοιχα ο πατέρας της 26χρονης, Κώστας Ψαράκος, έντονα φορτισμένος συναισθηματικά, δήλωσε: «Είναι φονιάς. Το κορίτσι μας πήγε πρώτη φορά διακοπές επειδή διάβαζε και πήγε και την σκότωσε».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...