297
Πυροσβέστες χειροκροτούν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του ΑΧΕΠΑ | ΙΝΤΙΜΕ/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Συγκλονιστικές σκηνές στο ΑΧΕΠΑ: Πυροσβέστες ευχαρίστησαν με σειρήνες και χειροκροτήματα γιατρούς και νοσηλευτές [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 7 Απριλίου 2020, 23:51
Πυροσβέστες χειροκροτούν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του ΑΧΕΠΑ
|ΙΝΤΙΜΕ/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Συγκλονιστικές σκηνές στο ΑΧΕΠΑ: Πυροσβέστες ευχαρίστησαν με σειρήνες και χειροκροτήματα γιατρούς και νοσηλευτές [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 7 Απριλίου 2020, 23:51

Συγκλονιστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν αργά το απόγευμα της Τρίτης έξω από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όταν πυροσβέστες συγκεντρώθηκαν για να αποτίσουν φόρο τιμής στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και να το ευχαριστήσουν για την προσφορά τους στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Οι πυροσβέστες έθεσαν σε λειτουργία τις σειρήνες των πυροσβεστικών οχημάτων και χειροκρότησαν τους γιατρούς και νοσηλευτές, οι οποίοι συγκινημένοι, ανταπέδωσαν το χειροκρότημα.

Ηταν μία σκηνή που θύμισε ανάλογες έξω από νοσοκομεία όλου του κόσμου, στην Ιταλία, στην Ισπανία, στη Νέα Υόρκη και αλλού.

Μιλώντας με τηλεβόα, ένας πυροσβέστης ευχαρίστησε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλεύθηκε το «κρούσμα μηδέν» στην Ελλάδα -στις 26 Φεβρουαρίου- και από τότε, όπως είπε, δίνουν ασταμάτητα τη μάχη τους για την προστασία της ζωής των συνανθρώπων μας.

«Από όλο το πυροσβεστικό προσωπικό, από τον αρχηγό μας μέχρι τον νεότερο υπάλληλο, δεχτείτε την απέραντη ευγνωμοσύνη μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ. Συνεχίστε να σώζετε ανθρώπινες ζωές, να είστε γεροί, να είστε δυνατοί και θα είμαστε δίπλα σας», ήταν το μήνυμα των πυροσβεστών στο ιατρικό προσωπικό.

Σημειώνεται ότι σήμερα, Τρίτη, είναι η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, εφέτος αφιερωμένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας στην απόδοση τιμής σε όλο το υγειονομικό προσωπικό που μάχεται ενάντια στον κορονοϊό.

Δείτε το βίντεο:
Οι γιατροί και οι νοσηλευτές του ΑΧΕΠΑ ανταποδίδουν το χειροκρότημα – Intime/Παπανίκος Γιάννης
Γιατροί και νοσηλευτές χειροκροτούν συγκινημένοι τους πυροσβέστες – SOOC/Konstantinos Tsakalidis
Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΑΧΕΠΑ ακούν το μήνυμα των πυροσβεστών – SOOC/Konstantinos Tsakalidis
Πυροσβέστες χειροκροτούν τους ήρωες της πρώτης γραμμής στη μάχη κατά του κορονοϊού – SOOC/Konstantinos Tsakalidis

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...