208
| ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/

Συμπλοκή στο Καβούρι: νεκρός 47χρονος επιχειρηματίας – κατηγορούμενος γόνος γνωστής οικογένειας

Protagon Team Protagon Team 6 Μαρτίου 2020, 17:34
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 06/03/2020, 20:01
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/

Συμπλοκή στο Καβούρι: νεκρός 47χρονος επιχειρηματίας – κατηγορούμενος γόνος γνωστής οικογένειας

Protagon Team Protagon Team 6 Μαρτίου 2020, 17:34
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 06/03/2020, 20:01

Τραγική κατάληξη είχε η συμπλοκή 47χρονου επιχειρηματία με 24χρονο γόνο γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας σε συγκρότημα πολυτελών κατοικιών στο Καβούρι.

Κατά πληροφορίες, το επεισόδιο εκτυλίχθηκε την περασμένη Κυριακή στον υπαίθριο χώρο συγκροτήματος πολυτελών κατοικιών. Αφορμή φέρεται να ήταν η παρενόχληση της φίλης του 24χρονου από τον 47χρονο, ο οποίος εκτιμάται ότι βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Ο καβγάς που ακολούθησε εξελίχθηκε σε συμπλοκή μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών, κατά την οποία ο 47χρονος σωριάστηκε στο έδαφος.

Κατά την πτώση του, ο επιχειρηματίας χτύπησε στο κεφάλι και το επεισόδιο πήρε προσωρινά τέλος με την παρέμβαση των άλλων ενοίκων του συγκροτήματος.

Επιτόπου έφθασε ασθενοφόρο για να παραλάβει τον τραυματία, εκείνος όμως -σε έξαλλη κατάσταση- αρνήθηκε, επέστρεψε σπίτι του και έπεσε για ύπνο.

Την επόμενη ημέρα, βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του από τον φύλακα του συγκροτήματος!

Aμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, ωστόσο, παρά τις αναζητήσεις της, ο 24χρονος δεν βρέθηκε.

Τελικά -και αφού παρήλθε το αυτόφωρο- εμφανίστηκε την Πέμπτη, μαζί με τον δικηγόρο του, τον γνωστό ποινικολόγος Αλέξη Κούγια, στο Α.Τ. Βουλιαγμένης. Εκεί συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για πρόκληση θανατηφόρων σωματικών βλαβών.

Οπως ανέφερε το protothema.gr, ο Αριστόβουλος Πετζετάκις κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έως ότου να απολογηθεί τη Δευτέρα ενώπιον του ανακριτή. Το θύμα κατονομάστηκε ως Λεονάρντο Σίτινα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...