330
Τουρίστες στη Σαντορίνη | Intime/Καπάνταης Δημήτρης

Σωρεία παραβάσεων και συλλήψεις σε Πάρο, Μύκονο, Σαντορίνη για τον κορονοϊό

Protagon Team Protagon Team 2 Αυγούστου 2020, 14:54
Τουρίστες στη Σαντορίνη
|Intime/Καπάνταης Δημήτρης

Σωρεία παραβάσεων και συλλήψεις σε Πάρο, Μύκονο, Σαντορίνη για τον κορονοϊό

Protagon Team Protagon Team 2 Αυγούστου 2020, 14:54

Συνεχίζονται οι εντατικοί έλεγχοι της Αστυνομίας σε Πάρο, Μύκονο και Σαντορίνη, για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού, ενώ πραγματοποιήθηκαν και συλλήψεις.

Ειδικότερα, στην Πάρο πραγματοποιήθηκαν έξι έλεγχοι σε νυχτερινά κέντρα και οι αστυνομικοί έβαλαν λουκέτο για 15 ημέρες σε κέντρο, στο οποίο υπήρχαν περισσότεροι θαμώνες από τους προβλεπόμενους βάσει των τ.μ του καταστήματος, ενώ επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ. Επίσης, έγιναν πέντε συλλήψεις για παραβάσεις σχετικές με ηχορύπανση.

Στη Μύκονο συνελήφθη ενοικιαστής βίλας ιταλικής υπηκοότητας, που έκανε πάρτι, ενώ πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε εννέα beach bar και 17 καταστήματα στο κέντρο. Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν δυο άτομα από τα μπαρ, καθώς δεν είχαν άδεια για ξαπλώστρες και άλλα έξι άτομα από τα καταστήματα για παραβάσεις σχετικές με ηχορύπανση και ωράριο μουσικής.

Στη Σαντορίνη, σε ελέγχους σε επτά κέντρα συνελήφθησαν τρία άτομα για παραβάσεις σχετικές με ηχορύπανση.

Σοβαρές παραβάσεις στη Μύκονο από εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων

Αυτοκίνητα σε εταιρείες ενοικιάσεως που θα έπρεπε ήδη να έχουν αποσυρθεί και άλλα με προβλήματα που τα καθιστούσαν επικίνδυνα για τους επιβάτες, εντόπισε κλιμάκιο της Τροχαίας Αττικής στη Μύκονο, μέσα σε μία μέρα, βεβαιώνοντας τις σχετικές παραβάσεις, κατά τη διάρκεια ελέγχων που ξεκίνησαν το Σάββατο στο νησί, με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, λόγω των αυξημένων τροχαίων ατυχημάτων που παρατηρούνται τους θερινούς μήνες.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης είχε αναγγείλει κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Μύκονο, ότι επρόκειτο να μεταβούν άμεσα κλιμάκια από την Τροχαία Αττικής και την Ασφάλεια Αττικής, για ελέγχους που αποσκοπούν στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων αφενός και την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών αφετέρου.

Οπως έγινε γνωστό απο την Αστυνομία, στο νησί μετέβη κλιμάκιο της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) από την Τροχαία Αττικής και οι αστυνομικοί ξεκίνησαν τους ελέγχους από τρεις εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκινήτων, στις οποίες διαπίστωσαν τις εξής παραβάσεις:

-32 αυτοκίνητα είχαν φθαρμένα ελαστικά

-Πέντε δεν είχαν περάσει ΚΤΕΟ

-13 οχήματα είχε λήξει η 12ετία και δεν θα έπρεπε να ήταν διαθέσιμα προς μίσθωση

Στο πλαίσιο των παραπάνω ελέγχων στις εταιρείες μίσθωσης αυτοκινήτων, αφαιρέθηκαν 30 άδειες κυκλοφορίας και 30 ζεύγη πινακίδων.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται και την Κυριακή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...