255
O Βαγγέλης Μαρινάκης κάλεσε τους εργαζομένους στα γραφεία της Alter Ego | ΙΝΤΙΜΕnews

Στους εργαζομένους του Μega o Βαγγέλης Μαρινάκης – Συνάντηση στις 16.00

Protagon Team Protagon Team 16 Ιανουαρίου 2018, 13:05
O Βαγγέλης Μαρινάκης κάλεσε τους εργαζομένους στα γραφεία της Alter Ego
|ΙΝΤΙΜΕnews

Στους εργαζομένους του Μega o Βαγγέλης Μαρινάκης – Συνάντηση στις 16.00

Protagon Team Protagon Team 16 Ιανουαρίου 2018, 13:05

Συνάντηση με τους εργαζόμενους του MEGA θα έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στις 4 το απόγευμα, στα γραφεία της Αlter Ego στη Λ. Συγγρού όπου στεγάζονται οι εφημερίδες του πρώην ΔΟΛ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεγαλομέτοχος του καναλιού θα μιλήσει εφ’ όλης της ύλης στους εργαζομένους και θα εξηγήσει γιατί τελικά δεν υποβλήθηκε φάκελος υποψηφιότητας στο διαγωνισμό του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης για τις επτά τηλεοπτικές άδειες, ενώ αναμένεται να διευκρινίσει τις επόμενες κινήσεις του.

Στα γραφεία του ΕΣΡ εν τω μεταξύ αρχίζει η διαδικασία αποσφράγισης των έξι φακέλων των εταιρειών που κατέθεσαν προσφορά για τηλεοπτική άδεια.

Η σειρά που ακολουθηθεί στο άνοιγμα των φακέλων είναι αυτή της κατάθεσής τους:

  • Ειδήσεις Nτοτ Kομ Ανώνυμη Ραδιοτηλεοπτική και Εμπορική Εταιρεία Παροχής Πληροφοριών Ενημέρωσης (ΣΚΑΪ)
  • Νέα Τηλεόραση ΑΕ (Star Channel)
  • Alpha Δορυφορική Τηλεόραση ΑΕ (Alpha)
  • Antenna TV ΑΕ (ANT1)
  • Ραδιοτηλεοπτική ΑΕ (Epsilon)
  • Τηλεοπτική Ελληνική ΑΕ

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας δεν θα επιτραπεί σε δημοσιογράφους και τηλεοπτικές κάμερες να την παρακολουθήσουν, ενώ παρόντες  σε κάθε αποσφράγιση μπορούν είναι όλοι οι εκπρόσωποι των αιτούντων. Θα ακολουθήσει ενδελεχής έλεγχος κάθε φακέλου, διαδικασία που αναμένεται να διαρκέσει από 1,5 έως και 3 μήνες.

Στην πορεία, σε περίπτωση οι φάκελοι είναι πλήρεις και πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις – κυρίως το «πόθεν έσχες» των ενδιαφερομένων- οι άδειες θα χορηγηθούν χωρίς δημοπρασία, προς 35 εκατ. ευρώ η καθεμία, σε 10 ισόποσες δόσεις των 3,5 εκατ. ευρώ σε βάθος δεκαετίας.

Για την 7η άδεια η οποία έμεινε τελικά χωρίς διεκδικητή, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο νόμος, θα επαναπροκηρυχθεί και σε περίπτωση που και τότε δεν βρεθεί ενδιαφερόμενος, θα εκπέσει στις θεματικές άδειες που ακολουθούν.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...