152
Ο 42χρονος που εξέπνευσε στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ –νοσοκομείο αναφοράς για την Covid-19 στη Θεσσαλονίκη- φέρεται να έπασχε από υποκείμενο νόσημα | INTIMENEWS/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στους 81 οι νεκροί από κορονοϊό – Υπέκυψαν 42χρονος στο ΑΧΕΠΑ και 84χρονη στον «Ευαγγελισμό»

Protagon Team Protagon Team 7 Απριλίου 2020, 12:12
Ο 42χρονος που εξέπνευσε στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ –νοσοκομείο αναφοράς για την Covid-19 στη Θεσσαλονίκη- φέρεται να έπασχε από υποκείμενο νόσημα
|INTIMENEWS/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στους 81 οι νεκροί από κορονοϊό – Υπέκυψαν 42χρονος στο ΑΧΕΠΑ και 84χρονη στον «Ευαγγελισμό»

Protagon Team Protagon Team 7 Απριλίου 2020, 12:12

Δύο ακόμα ασθενείς με κορονοϊό έχασαν τη μάχη για τη ζωή την Τρίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 42χρονο από την Πορταριά Χαλκιδικής που κατέληξε στο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη και μία 84χρονη που νοσηλευόταν στον «Ευαγγελισμό» στην Αθήνα.

Με ανάρτησή του ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Εμμανουήλ Καρράς, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του 42χρονου:

«Με βαθιά θλίψη αποχαιρετώ σήμερα έναν φίλο και συγχωριανό μου, μα πάνω από όλα έναν νέο άνθρωπο, που έφυγε τόσο νωρίς και τόσο άδικα. Οσοι τον ξέραμε, θα θυμόμαστε για πάντα το χαμόγελό του. Πάλεψε σκληρά, αλλά η μάχη με τον κορονοϊό αποδείχθηκε άνιση.

»Δυστυχώς, οι συνθήκες δεν θα μας επιτρέψουν να τον αποχαιρετήσουμε όπως θα του έπρεπε. Στο τελευταίο του ταξίδι θα μπορέσουν να τον συνοδεύσουν τουλάχιστον οι δικοί του άνθρωποι, καθώς το διάστημα που έπρεπε να μείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό έληξε και είναι καλά στην υγεία τους.

»Εύχομαι δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...