265
Το πανό που κρατούσαν τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας | .

Στον Παρθενώνα η νέα διαμαρτυρία του Ρουβίκωνα για τον Κουφοντίνα

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουνίου 2018, 16:07
Το πανό που κρατούσαν τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας
|.

Στον Παρθενώνα η νέα διαμαρτυρία του Ρουβίκωνα για τον Κουφοντίνα

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουνίου 2018, 16:07

Αφήνοντας πίσω τους υπουργεία, λοιπά κρατικά κτίρια και υπηρεσίες, οι αντιεξουσιαστές του Ρουβίκωνα κατάφεραν να φθάσουν απαρατήρητοι -και πάντα ανενόχλητοι- μέχρι τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης για να ξεδιπλώσουν μπροστά στον Παρθενώνα πανό συμπαράστασης στον καταδικασμένο τρομοκράτη της «17 Νοέμβρη» Δημήτρη Κουφοντίνα.

Προκειμένου να «διαφημίσουν» τη νέα τους «ακτιβιστική ενέργεια», τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας απαθανάτισαν μάλιστα τη διαμαρτυρία και ανέβασαν στο Διαδίκτυο το σχετικό φωτογραφικό ντοκουμέντο, όπου μάλιστα προληπτικά έχουν καλύψει τα πρόσωπά τους.

rou

«Η Ελληνική Δημοκρατία δολοφονεί τον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα» έγραφε το πανό που κρατούσαν, ενώ σε συνοδευτικό κείμενο που ανήρτησαν λίγη ώρα αργότερα στο Διαδίκτυο αναφέρονται τα εξής:

«Επιλέξαμε να σηκώσουμε πανό αλληλεγγύης στο Δ. Κουφοντίνα μπροστά στον Παρθενώνα. Ως ένα καλό σημείο για να απευθυνθούμε στον κόσμο που έχει έρθει εδώ ως τουρίστας και επιλέγει να αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει στον τόπο που διασκεδάζει, ή τον κόσμο που έστω, δεν έχει αφήσει την κρίση του στο ξενοδοχείο. Η δημοκρατία είναι μια χαρά ως τουριστικό προϊόν αλλά ως πραγματικότητα είναι άλλη υπόθεση. Κι όταν το αξιοθέατο και η πραγματικότητα είναι δίπλα-δίπλα, στην έκδοση” κληρονομιά και κληρονόμος” φαίνεται πολύ καθαρά. Μπορεί άλλωστε καθένας να το δει και στη δική του χώρα…

Υ.Γ. Επειδή φανταζόμαστε τι πρόκειται να ακούσουμε για αυτή μας την παρέμβαση, ξεκαθαρίζουμε πως ούτε τρυκάκια, ούτε καν προκηρύξεις δεν μοιράζαμε στον χώρο».

Tweet για τη συγκεκριμένη ενέργεια μελών του Ρουβίκωνα στην Ακρόπολη έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Από τις πρεσβείες, τη Βουλή, το ΣτΕ, το Πεντάγωνο και τα υπόλοιπα υπουργεία, τώρα και στην Ακρόπολη. Η πορεία προς την «κανονικότητα» συνεχίζεται!», έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...