209
Στιγμιότυπο από τα επεισόδια το βράδυ της Κυριακής στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας | © Intime p.a.

Στον εισαγγελέα τρεις Ελληνες και ένας Σέρβος για τα επεισόδια στην Τούμπα

Protagon Team Protagon Team 29 Νοεμβρίου 2021, 09:42
Στιγμιότυπο από τα επεισόδια το βράδυ της Κυριακής στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας
|© Intime p.a.

Στον εισαγγελέα τρεις Ελληνες και ένας Σέρβος για τα επεισόδια στην Τούμπα

Protagon Team Protagon Team 29 Νοεμβρίου 2021, 09:42

Τον δρόμο για τον εισαγγελέα ποινικής δίωξης πήραν το πρωί της Δευτέρας τέσσερα άτομα που συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής κατά τα θλιβερά επεισόδια στο γήπεδο της Τούμπας, όπου ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Αρη διεκόπη λόγω εισβολής χούλιγκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ήταν στο 0-1 υπέρ του Αρη και παίζονταν οι καθυστερήσεις όταν οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, πετώντας αντικείμενα, φωτοβολίδες και πυρσούς, ενώ επιτέθηκαν κατά αστυνομικών των ΜΑΤ, που έσπευσαν να τους αναχαιτίσουν.

Η εισβολή οδήγησε στη διακοπή – το ματς ολοκληρώθηκε ύστερα ύστερα από 40 λεπτά και αφού είχαν αδειάσει οι εξέδρες, σε μια προσπάθεια να μην τιμωρηθεί βαρύτερα ο ΠΑΟΚ. O Αρης πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη στην έδρα του μεγάλου αντιπάλου του.

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόκειται για τρεις Ελληνες κι έναν Σέρβο υπήκοο, ηλικίας 21 έως 40 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία –κατά περίπτωση– για διατάραξη κοινής ειρήνης, βία κατά αστυνομικών υπαλλήλων, απόπειρα σωματικών βλαβών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, βία στους αθλητικούς χώρους και παραβάσεις περί όπλων και φωτοβολίδων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...