416
Στη σκιά της Ακρόπολης, θα γιορτάσει, για μία ακόμα φορά, την έλευση του νέου χρόνου ο δήμος Αθηναίων |

Μουσική και πυροτεχνήματα σε Θησείο και Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την αλλαγή του χρόνου

Protagon Team Protagon Team 31 Δεκεμβρίου 2018, 11:54
Στη σκιά της Ακρόπολης, θα γιορτάσει, για μία ακόμα φορά, την έλευση του νέου χρόνου ο δήμος Αθηναίων |

Μουσική και πυροτεχνήματα σε Θησείο και Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την αλλαγή του χρόνου

Protagon Team Protagon Team 31 Δεκεμβρίου 2018, 11:54

Στο Θησείο, με φόντο την Ακρόπολη, θα υποδεχθεί ο δήμος Αθηναίων το 2019 με οικοδεσπότη τον ηθοποιό Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Πριν την αλλαγή του χρόνου, στη σκηνή θα βρίσκονται οι μουσικοί της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πνευστών του δήμου με τη συνοδεία ξυλοπόδαρων. Θα ακολουθήσει χορευτικό δρώμενο σε σκηνοθεσία της Φρόσως Λύτρα, με τίτλο  «Άγγελοι στην πόλη», εμπνευσμένο από την επιστολή του Αποστόλου Παύλου προς Κορινθίους. Στη συνέχεια, στη σκηνή θα εμφανιστεί η ηθοποιός και τραγουδίστρια Χριστίνα Μαξούρη μέχρι την αλλαγή του χρόνου.

Μετά το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του δημάρχου Αθηναίων, στη σκηνή θα ανέβουν η τραγουδίστρια Κατερίνα Κούκα, ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης και πέντε μουσικοί για να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με λαϊκά και έντεχνα. Τη βραδιά θα κλείσει ο ραδιοφωνικός παραγωγός Χάρης Βαρζαμπετιάν από τον Εν Λευκώ.

Με πλούσιο πρόγραμμα η υποδοχή του καινούργιου χρόνου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος 

Με κλασική μουσική, συναυλία με τον Μάριο Μπιόντι και dj σετ από τους Fun Lovin’ Criminals θα γιορτάσει το ΚΠΙΣΝ την αλλαγή του χρόνου.

H γιορτή θα ξεκινήσει με τη ζωντανή μετάδοση της παραδοσιακής συναυλίας της Φιλαρμονικής του Βερολίνου και συνεχίζει με την εμφάνιση του ιταλού τραγουδιστή Μάριο Μπιόντι στην αίθουσα Σταύρος Νιάρχος.

Αμέσως μετά, η δράση μεταφέρεται στην Αγορά με μουσική, πατινάζ και πυροτεχνήματα.

Στα πρώτα λεπτά του νέου έτους θα δοθεί το σήμα για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, το SNF RUN: 2019 First Run του ιδρύματος, ενώ, παράλληλα, ένα μεγάλο πάρτι θα ξεκινήσει με τον Χιούι Μόργκαν των Fun Lovin’ Criminals, που θα παίξει μουσική ως dj.

Το πρόγραμμα αναλυτικά:
Ζωντανή μετάδοση της συναυλίας της Φιλαρμονικής του Βερολίνου στις 18.15, με έργα Ραβέλ και Μότσαρτ, αίθουσα Σταύρος Νιάρχος.

Συναυλία Μάριο Μπιόντι στις 22.15, αίθουσα Σταύρος Νιάρχος.

DJ σετ από τον Χιούι Μόργκαν (Fun Lovin’ Criminals), στις 23.30, Αγορά.

SNF Run: 2019 First Run στις 00.05 Εσπλανάδα

Λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου θα ξεκινήσει ο αγώνας δρόμου SNF Run: 2019 First Run. Ο αγώνας καλύπτει μια διαδρομή τεσσάρων χιλιομέτρων μέσα και έξω από τους χώρους του κέντρου. Κάθε δρομέας που θα λάβει μέρος στον αγώνα μπορεί να προσφέρει ένα συμβολικό ποσό συμμετοχής, το οποίο θα διατεθεί σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής του. Με την συνεισφορά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, το ποσό, που θα συγκεντρωθεί, θα τριπλασιαστεί, και θα διατεθεί στους οργανισμούς Αμυμώνη, ΕΛΕΠΑΠ, και Φλόγα. Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στο snf.org.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν. Το λεωφορείο του ιδρύματος θα πραγματοποιεί δρομολόγια προς το Σύνταγμα έως τις 3 το πρωί.

Τέλος, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, οι επισκέπτες του ιδρύματος θα μπορούν να απολαύσουν τη ζωντανή μετάδοση της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης συναυλίας της Φιλαρμονικής της Βιέννης, στις 12.15, στην αίθουσα Σταύρος Νιάρχος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...