213
Ο Κώστας Μπακογιάνης βρέθηκε και αυτός, όπως και ο προκάτοχός του, Γιώργος Καμίνης, στο στόχαστρο των χρυσαυγιτών | George Vitsaras / SOOC

Στο στόχαστρο της Χρυσής Αυγής ο Κώστας Μπακογιάννης

Protagon Team Protagon Team 13 Οκτωβρίου 2020, 14:22
Ο Κώστας Μπακογιάνης βρέθηκε και αυτός, όπως και ο προκάτοχός του, Γιώργος Καμίνης, στο στόχαστρο των χρυσαυγιτών
|George Vitsaras / SOOC

Στο στόχαστρο της Χρυσής Αυγής ο Κώστας Μπακογιάννης

Protagon Team Protagon Team 13 Οκτωβρίου 2020, 14:22

Η παράδοση των δημάρχων απέναντι στη Χρυσή Αυγή καλά κρατεί –με κόστος– στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας, τον Δήμο Αθηναίων. Αυτή τη φορά, μετά τον Γιώργο Καμίνη, στο στόχαστρο βρέθηκε ο νυν δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης.

Μόνο λίγες ώρες μετά το «σφράγισμα», πάντα με εντολή του δημάρχου, των γραφείων της δημοτικής παράταξης της Χρυσής Αυγής την περασμένη εβδομάδα, ξεκίνησε συντονισμένη κυβερνοεπίθεση στον server της ιστοσελίδας του δημάρχου Αθηναίων. Μάλιστα, οι δράστες, αφότου η επίθεση αποκρούστηκε, προσπάθησαν να αποκτήσουν πρόσβαση στο site – και πάλι ανεπιτυχώς.

Ολες τις ημέρες που είχαν προηγηθεί, με αφορμή και το (δεύτερο κατά σειρά) ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, ο Κώστας Μπακογιάννης δεχόταν διαρκή πόλεμο με χυδαίες αναρτήσεις σε όλα του τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που συστηματικά συμβαίνει σε όλο το διάστημα της δημαρχίας του, λόγω της στάσης του απέναντι στην εγκληματική οργάνωση.

Στα χνάρια του Καμίνη, ο κ. Μπακογιάννης ουδέποτε έμεινε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου σε ομιλία ή παρέμβαση του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος μάλιστα του έχει υποβάλει και μηνύσεις κάνοντας αρχή τον περασμένο Μάρτιο, όταν είχε εκδοθεί το πρώτο από τα δυο ψηφίσματα καταδίκης της Χρυσής Αυγής από το Δημοτικό Συμβούλιο.

«Τιμή μου να στρέφεται νομικά εναντίον μου η Χρυσή Αυγή» είχε πει τότε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Κώστας Μπακογιάννης προκαλώντας την οργή του Κασιδιάρη και των άλλων χρυσαυγιτών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...