364
Η Κατερίνα Νοτοπούλου με μία τουλάχιστον αινιγματική ενδυματολογική επιλογή στα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου | INTIMEnews

Στο ροζ εκλογικό κέντρο της Νοτοπούλου σέρβιραν «νοτοπόλιταν» και ελπίδες νίκης!

Protagon Team Protagon Team 18 Απριλίου 2019, 09:57
Η Κατερίνα Νοτοπούλου με μία τουλάχιστον αινιγματική ενδυματολογική επιλογή στα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου
|INTIMEnews

Στο ροζ εκλογικό κέντρο της Νοτοπούλου σέρβιραν «νοτοπόλιταν» και ελπίδες νίκης!

Protagon Team Protagon Team 18 Απριλίου 2019, 09:57

Η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, καλωσόρισε το βράδυ της Τετάρτης τον κόσμο στα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου, όπου κυριαρχούσε το ροζ χρώμα και οι interior design παρεμβάσεις.

Οι σχεδιαστές του εκλογικού κέντρου επιστράτευσαν μέχρι και… Αντι Γουόρχολ (σ.σ. με πρωταγωνίστρια ποια άλλη, την ίδια την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ / δείτε τη φωτογραφία κάτω, από thestival.gr), ενώ έκδηλη ήταν προσπάθεια να ξεφύγει ο χώρος από τα τυπικά χαρακτηριστικά ενός εκλογικού κέντρου.

Εκεί όμως που πραγματικά πέρασαν σε άλλο επίπεδο οι υπεύθυνοι της καμπάνιας της κυρίας Νοτοπούλου ήταν με το welcome drink των εγκαινίων: το κοκτέιλ «νοτοπόλιταν», όπως το ονόμασαν, μία μίξη βότκας, γρεναδίνης, τζίντζερ και χυμού αχλάδι.

To κοκτέιλ το διαφήμισε μάλιστα και η ίδια η Κατερίνα Νοτοπούλου με ανάρτησή της στο Instagram.

Για να δοθεί ακόμη περισσότερο πανηγυρικό κλίμα στα εγκαίνια, η Αγίας Σοφίας έκλεισε μπροστά από το εκλογικό κέντρο και στη συνέχεια όλοι έστρεψαν την προσοχή τους στην ομιλία της υποψήφιας δημάρχου.

 

«Είμαστε ενωμένοι και είμαστε μαζί όλοι κάτοικοι σε όλη τη Θεσσαλονίκη, σε όλες τις γωνιές της. Οι άνεργες, οι εργαζόμενες, οι συνταξιούχοι, οι μητέρες, οι καλλιτέχνες, οι ακαδημαϊκοί, οι εργάτες, οι μετανάστες, τα άτομα με αναπηρία. Εμάς η δύναμη μας είναι στο μαζί και είμαστε εδώ για να προχωρήσουμε μπροστά μαζί με τη νέα γενιά, που θέλει να εργαστεί και να πετύχει», ανέφερε στην αρχή η κυρία Νοτοπούλου και αμέσως μετά πέρασε στην επίθεση κατά των αντιπάλων της:

«Είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε την πολύ σκληρή δουλειά. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε την πόλη πίσω στους Ψωμιάδηδες, τους Παπαγεωργόπουλους και το συν αυτώ σύστημα. Ο,τι είχαν να δώσουν το έδωσαν».

Στα εγκαίνια έδωσαν το “παρών” η υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας- Θράκης), ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Γιώργος Αγγελόπουλος, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Χάρης Αηδονόπουλος, ο συντονιστής στο υπουργείο μεταναστευτικής Πολιτικής Βορείου Ελλάδος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη “Θεσσαλονίκη Μαζί”, Νίκος Ράγκος, ο συντονιστής Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Δουίτσης.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...