258
Ο Πρωθυπουργός, ο υπουργός Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Α/ΓΕΕΘΑ πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου επιθεωρούν το τιμητικόάγημα | Intimenews

Ο Κυριάκος… επανεκπαιδεύεται: τι είδε και τι έμαθε στο Πεντάγωνο

Protagon Team Protagon Team 17 Ιουλίου 2019, 17:37
Ο Πρωθυπουργός, ο υπουργός Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Α/ΓΕΕΘΑ πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου επιθεωρούν το τιμητικόάγημα
|Intimenews

Ο Κυριάκος… επανεκπαιδεύεται: τι είδε και τι έμαθε στο Πεντάγωνο

Protagon Team Protagon Team 17 Ιουλίου 2019, 17:37

Επίσκεψη στο υπουργείο Aμυνας πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης ο Πρωθυπουργός .

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στο Πεντάγωνο στις 16:00 συνοδευόμενος από τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, και τον υφυπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα. Εγινε δεκτός από την πολιτική και τη στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου και ενημερώθηκε για όλα τα θέματα της εθνικής άμυνας, στην Αίθουσα Ιωάννης Καποδίστριας -αίθουσα στην οποία συνεδρίαζε στο παρελθόν το ΚΥΣΕΑ.

Εικόνα από την υποδοχή του Πρωθυπουργού

Ο Πρωθυπουργός είχε εφ’ όλης της ύλης ενημέρωση τόσο για τις κινήσεις της Αγκυρας στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, όσο και για τα επιχειρησιακά σχέδια των Ενόπλων Δυνάμεων στο ενδεχόμενο ενός θερμού επεισοδίου με τους Τούρκους στο Αιγαίο.

Συνεχίζοντας τον κύκλο των επισκέψεών του στα υπουργεία, ο κ. Μητσοτάκης πήρε μέρος σε κλειστή σύσκεψη, παρουσία των κ.κ υπουργού Αμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου, υφυπουργού Αμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, Γενικού Γραμματέα Αντώνη Οικονόμου, Α/ΓΕΕΘΑ πτεράρχου Χρήστου Χριστοδούλου, Α\ΓΕΣ αντιστρατήγου Γεωργίου Καμπά, Α/ΓΕΑ αντιπτεράρχου Γεώργιου Μπλιούμη, Α\ΓΕΝ αντιναυάρχου Νικόλαου Τσούνη, καθώς επίσης και 20 ανώτατων αξιωματικών των Ε.Δ, πέντε από κάθε Γενικό Επιτελείο.

Μετά την ολοκλήρωση της ενημέρωσης για τα θέματα των ενόπλων δυνάμεων, ο κ. Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων όπου είχε διαδοχικές επικοινωνίες  με το πλήρωμα φρεγάτας του Πολεμικού Ναυτικού, με τους φρουρούς ενός ακριτικού φυλακίου του Ν.Α Αιγαίου καθώς επίσης και με πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας, που αυτές τις ημέρες βρίσκονται στην μονάδα ετοιμότητας της Λήμνου. Είχε επίσης ολιγόλεπτη κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής Αμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, εν όψει και του ταξιδιού του τελευταίου την Παρασκευή, στην Κύπρο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...