279
Η σύζυγος του Πρωθυπουργού με τους μικρούς μαθητές του «Ανατόλια» κατά την επίσκεψή της στο «Παπαγεωργίου» | ΙΝΤΙΜEnews

Στο «Παπαγεωργίου» για την Ημέρα Εθελοντισμού η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη

Protagon Team Protagon Team 5 Δεκεμβρίου 2019, 15:59
Η σύζυγος του Πρωθυπουργού με τους μικρούς μαθητές του «Ανατόλια» κατά την επίσκεψή της στο «Παπαγεωργίου»
|ΙΝΤΙΜEnews

Στο «Παπαγεωργίου» για την Ημέρα Εθελοντισμού η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη

Protagon Team Protagon Team 5 Δεκεμβρίου 2019, 15:59

Το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», στη Νέα Ευκαρπία, επισκέφθηκε το  μεσημέρι της Πέμπτης η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, στο πλαίσιο της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού.

Η κυρία Μητσοτάκη μοίρασε δώρα στα παιδιά, άκουσε κάλαντα, ξεναγήθηκε στην Παιδιατρική και Παιδοχειρουργική Κλινική (όπου επισκέφθηκε νοσηλευόμενα παιδιά και τους έδωσε δώρα), ενώ αργότερα είχε συνάντηση με τη διοίκηση του Νοσοκομείου.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ σήμερα. Είναι ιδιαίτερη μέρα και ιδιαίτερο αυτό το έργο, διότι είχα ακούσει πάρα πολλά από τον πεθερό μου για αυτό το νοσοκομείο και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ. Σήμερα είναι ιδιαίτερη μέρα και επέλεξα να έρθω σήμερα διότι πιστεύω πάρα πολύ στον εθελοντισμό.

Κάθε χρόνο γύρω στα 900 εκατομμύρια άτομα μπαίνουν σε εθελοντικές οργανώσεις. Αυτό δείχνει ότι ο εθελοντισμός είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Είναι δείγμα ανθρωπιάς, πολιτισμού, εξέλιξης, κάτι που το πιστεύω πάρα πολύ και θεωρώ ότι είναι ένα πολύ θετικό δείγμα για τον πλανήτη μας. Χρειαζόμαστε τους εθελοντές, αυτούς τους ανθρώπους που σιωπηλά και πολλές φορές αφανείς κάνουν έργο», ανέφερε στις δηλώσεις της προς τους εκπροσώπους του Τύπου η σύζυγος του Πρωθυπουργού.

Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος του Ιδρύματος Παπαγεωργίου και ιδρύτρια του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου «Η Αντηρίδα», Ζωή Ψαρρά-Παπαγεωργίου, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι σήμερα που υποδεχτήκαμε την κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη. Διάλεξε τη σημερινή μέρα γιατί ξέρω ότι κάνει έργο και αυτή με τους εθελοντές σε άλλους τομείς.

Υπάρχει μία σύνδεση με αυτό το νοσοκομείο, ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης το είχε θεμελιώσει, βοήθησε πάρα πολύ σε αυτό το νοσοκομείο. Ελπίζουμε να συνεχίσει την καλή του πορεία και να περάσουμε όλοι καλές γιορτές».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...