201
Ο Αρχιεπίσκοπος κάνει δηλώσει έξω από το Νοσοκομείο «Παίδων» | INTIMEnews

Στο «Παίδων» ο Ιερώνυμος για τη μικρή Αλεξία

Protagon Team Protagon Team 7 Μαΐου 2019, 12:58
Ο Αρχιεπίσκοπος κάνει δηλώσει έξω από το Νοσοκομείο «Παίδων»
|INTIMEnews

Στο «Παίδων» ο Ιερώνυμος για τη μικρή Αλεξία

Protagon Team Protagon Team 7 Μαΐου 2019, 12:58

Στο πλευρό των γονιών της μικρής Αλεξίας που παραμένει στην εντατική του «Παίδων» μετά τον σοβαρό τραυματιμό της από αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Στις δηλώσεις που έκανε κατά την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο για την περιπέτεια της μικρής, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών έκανε λόγο για ένα  «συγκλονιστικό γεγονός».

«Ηρθαμε να δούμε τους γονείς και το παιδάκι και το πράγμα γίνεται πιο τραγικό όταν σκεφτεί κανείς ότι είναι γνωστός, συνδέεται με την οικογένεια του παιδιού. Είδαμε το παιδάκι, είδαμε τους γιατρούς μιλήσαμε και για πρώτη φορά απ’ ότι φαίνεται, όπως μας είπε ο γιατρός, παρουσιάζεται μια χαραμάδα ελπίδας. Νομίζουν ότι εάν συνεχίσει αυτή η βελτίωση θα έχουμε προχωρήσει καλύτερα», ανέφερε ο κ. Ιερώνυμος και εξέφρασε την πεποίθηση ότι το άτυχο κοριτσάκι θα καταφέρει να ξεπεράσει τις δυσκολίες.

Τη Δευτέρα οι θεράποντες ιατροί εμφανίστηκαν για πρώτη φορά συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της 8χρονης κάτι που αποτυπώθηκε και στο τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν.

Το κορίτσι που δέχθηκε στο κεφάλι την αδέσποτη σφαίρα από το πιστόλι του 54χρονου βενζινοπώλη, παραμένει διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του «Παίδων», σε βαθειά καταστολή και αναμένετο να υποβληθεί σε νέα μαγνητική τομογραφία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...