198
Ο πρίγκιπας Φίλιππος σε εκδήλωση το 2020 | Adrian Dennis/Pool via REUTERS/File Photo

Στο νοσοκομείο παραμένει ο πρίγκιπας Φίλιππος, «ανυπομονεί να βγει»

Protagon Team Protagon Team 23 Φεβρουαρίου 2021, 18:51
Ο πρίγκιπας Φίλιππος σε εκδήλωση το 2020
| Adrian Dennis/Pool via REUTERS/File Photo

Στο νοσοκομείο παραμένει ο πρίγκιπας Φίλιππος, «ανυπομονεί να βγει»

Protagon Team Protagon Team 23 Φεβρουαρίου 2021, 18:51

Ο πρίγκιπας Φίλιππος της Βρετανίας θα παραμείνει στο νοσοκομείο για κάποιες ημέρες, ανέφεραν την Τρίτη τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

«Ο δούκας του Εδιμβούργου παραμένει στο νοσοκομείο King Edward VII, όπου λαμβάνει ιατρική φροντίδα για λοίμωξη. Είναι άνετα και ανταποκρίνεται στη θεραπεία, όμως δεν αναμένεται να βγει από το νοσοκομείο για κάποιες ημέρες», τονίζει το βρετανικό παλάτι σε μια ανακοίνωση.

Ο γιος του, πρίγκιπας Εδουάρδος, είπε, επίσης την Τρίτη, στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky News ότι ο πατέρας του είναι «ολοένα και καλύτερα» και «ανυπομονεί» να βγει από το νοσοκομείο.

Ο 99χρονος σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ της Βρετανίας είναι στο νοσοκομείο –στο οποίο είχε εισαχθεί την περασμένη εβδομάδα, για προληπτικούς λόγους– για έβδομο βράδυ. Η εισαγωγή έγινε σε ιδιωτικό νοσοκομείο την περασμένη Τρίτη το βράδυ, ύστερα από σύσταση του γιατρού του, καθώς δεν αισθανόταν καλά.

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ έχει ανακοινώσει ότι ο Φίλιππος αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση για μερικές ημέρες και ότι η 94χρονη σύζυγός του παραμένει στο κάστρο του Ουίνδσορ, την κατοικία της στο δυτικό τμήμα του Λονδίνου όπου διαμένει το ζεύγος κατά τη διάρκεια του lockdown.

Το βασιλικό ζεύγος έχει κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου κατά της Covid-19 και η αδιαθεσία του δούκα δεν σχετίζεται με τον κορονοϊό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...