191
Ο Πρωθυπουργός με την Μαρία-Λουίζα Μηλιαρέση σε στιγμιότυπο από τη κουβέντα τους στο Μέγαρο Μαξίμου | Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού

Στο Μαξίμου η 84χρονη Μαρία-Λουίζα Μηλιαρέση – τι είχε ζητήσει από τον Πρωθυπουργό

Protagon Team Protagon Team 4 Μαΐου 2021, 15:45
Ο Πρωθυπουργός με την Μαρία-Λουίζα Μηλιαρέση σε στιγμιότυπο από τη κουβέντα τους στο Μέγαρο Μαξίμου
|Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού

Στο Μαξίμου η 84χρονη Μαρία-Λουίζα Μηλιαρέση – τι είχε ζητήσει από τον Πρωθυπουργό

Protagon Team Protagon Team 4 Μαΐου 2021, 15:45

Η πρώτη συνάντηση που είχε στο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός μετά το Πάσχα, ήταν με την 84χρονη Μαρία –Λουίζα Μηλιαρέση – μία από τους πολίτες που απευθύνονται καθημερινά μέσω επιστολών και e-mails στο πρωθυπουργικό Γραφείο, ζητώντας μία συνάντηση με τον Κυριάκο Μητοοτάκη.

«Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ, ο λόγος που σας γράφω αυτή την επιστολή είναι ένας και μοναδικός. Θα ήθελα πάρα πολύ να σας γνωρίσω από κοντά και να σας σφίξω το χέρι. Ξέρω πολύ καλά ότι ο χρόνος σας είναι σχεδόν ανύπαρκτος, με όσα έχετε να αντιμετωπίσετε αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο», έγραφε μεταξύ άλλων η κυρία Μηλιαρέση στην χειρόγραφη επιστολή της, που έφθασε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης την υποδέχθηκε στο γραφείο του με μία ανθοδέσμη και ακολούθησε η συζήτηση μαζί της: «Σε αυτή τη θέση, πρέπει να κρατάς διαύλους ανοιχτούς με τους πολίτες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ενα από τα θέματα της κουβέντας, όπως ήταν επόμενο, ο εμβολιασμός, με την κυρία Μηλιαρέση να ενημερώνει ότι  έχει κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου.

«Παρά ταύτα να προσέχετε χωρίς υπερβολές», ήταν η φιλική προτροπή του Πρωθυπουργού που συμπλήρωσε με την εκτίμηση ότι πλέον  «είμαστε στο τέλος της περιπέτειας».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...