234
| ΙΝΤΙΜΕnews

Στο κελί της Πισπιρίγκου οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών – παρέδωσαν την κλήτευση

Protagon Team Protagon Team 30 Ιουνίου 2022, 12:21
|ΙΝΤΙΜΕnews

Στο κελί της Πισπιρίγκου οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών – παρέδωσαν την κλήτευση

Protagon Team Protagon Team 30 Ιουνίου 2022, 12:21

Λίγο πριν από το μεσημέρι της Πέμπτης, οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών παρέδωσαν στην προφυλακισμένη για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου, την κλήτευση για ανωμοτί κατάθεση, με την ιδιότητα του υπόπτου και τους για του θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ιριδας.

Η Πισπιρίγκου φέρεται να ζήτησε προθεσμία προκειμένου να λάβει αντίγραφα της δικογραφίας και στη συνέχεια να απολογηθεί με υπόμνημα.

Την Τετάρτη οι εισαγγελείς Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου, που εποπτεύουν την προκαταρκτική έρευνα, αφού αποτίμησαν το υλικό της δικογραφίας που σχηματίστηκε, έδωσαν παραγγελία προς το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας, ζητώντας να λάβουν ανωμοτί εξηγήσεις από τη Ρούλα Πισπιρίγκου με την ιδιότητα της ύποπτης τέλεσης αξιοποίνων πράξεων.

«Θα λάβουμε αντίγραφα του φακέλου για να έχουμε ιδία αντίληψη για το τι ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα από όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό». (Η Ρούλα Πισπιρίγκου) Θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις, αφού μελετήσουμε τι αποδεικτικό υλικό έχει συγκεντρωθεί για την υπόθεση. Σαφέστατα θα ζητήσουμε προθεσμία. Θα ετοιμάσουμε υπόμνημα που θα καταθέσουμε και θα είμαστε στη διάθεση των Αρχών για διευκρινίσεις και απαντήσεις, εάν χρειαστεί», δήλωσε από την πλευρά του ο συνήγορος της 33χρονης, Οθωνας Παπαδόπουλος.

«Η ίδια –επανέλαβε– βιώνει καθημερινά καθεστώς διαπόμπευσης», τονίζοντας πως «από την πρώτη στιγμή είναι ακλόνητη και αμετακίνητη η θέση της ότι δεν το έχει κάνει και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που συνέβη στα παιδιά της. Θρηνεί για τα τρία παιδιά που έχασε. Ποτέ δεν θα μπορούσε να τους κάνει κακό».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...