236
Από την εκπομπή του ΑΝΤ1 που μετέδωσε την πληροφορία για τη «συγκατοίκηση» των τριών στο κελί Ζ1 της ΣΤ΄ Πτέρυγας των Φυλακών Κορυδαλλού | ΥοuΤube/ΑNT1

Στο ίδιο κελί του Κορυδαλλού Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, Πέτρος Φιλιππίδης και Δημήτρης Λιγνάδης

Protagon Team Protagon Team 14 Μαρτίου 2022, 11:57
Από την εκπομπή του ΑΝΤ1 που μετέδωσε την πληροφορία για τη «συγκατοίκηση» των τριών στο κελί Ζ1 της ΣΤ΄ Πτέρυγας των Φυλακών Κορυδαλλού
|ΥοuΤube/ΑNT1

Στο ίδιο κελί του Κορυδαλλού Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, Πέτρος Φιλιππίδης και Δημήτρης Λιγνάδης

Protagon Team Protagon Team 14 Μαρτίου 2022, 11:57

Στο ίδιο κελί με τον καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, κρατούνται τις τελευταίες ημέρες οι προφυλακισθέντες κατηγορούμενοι για βιασμούς ηθοποιοί Πέτρος Φιλιππίδης και Δημήτρης Λιγνάδης.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας ο ΑΝΤ1, οι δύο ηθοποιοί είναι «συγκάτοικοι» με τον δολοφόνο της Καρολάιν στο κελί Ζ1 της ΣΤ’ Πτέρυγας των Φυλακών Κορυδαλλού, όπου προσωρινώς έχουν μεταχθεί από τις φυλακές Τριπόλεως, προκειμένου να δίνουν το «παρών» στις δίκες τους (σ.σ. η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ αυτή του Πέτρου Φιλιππίδη αναμένεται να ξεκινήσει στις 18 Μαρτίου).

Κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, ο Πέτρος Φιλιππίδης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και είναι σε κακή κατάσταση, έχοντας χάσει περισσότερα από 20 κιλά από την ημέρα που προφυλακίστηκε κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

«Οπως με πληροφόρησε η γυναίκα του, πλέον ο Φιλιππίδης είναι σκιά του εαυτού του, έχει χάσει πάνω από 25 κιλά και ίσως αυτό οφείλεται και στην αρρώστια που αντιμετωπίζει», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. «Εύχομαι να αντέξει όλη τη διαδικασία της δίκης», πρόσθεσε, επιβεβαιώνοντας ότι ο ηθοποιός θα είναι παρών στο δικαστήριο.

Στις ίδιες δηλώσεις του, ο κ. Δημητρακόπουλος επιβεβαίωσε επίσης ότι μάρτυρες κατηγορίας θα είναι η Εβελίνα Παπούλια, η Λένα Δροσάκη, η Κάτια Δανδουλάκη και η Χρύσα Παππά. «Μας κοινοποιήθηκε ένα εξώδικο από κάποιες από τις καταγγέλλουσες, ότι αυτές προτείνουν οι τέσσερις γυναίκες ως μάρτυρες κατηγορίας. Δεν προτείνονται από τον εισαγγελέα», διευκρίνισε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...