224
| EPA/JUSTIN LANE

Στο Fox υποτιμούν τον κορονοϊό, αλλά κρύβουν τους σταρ σε καραντίνα

Protagon Team Protagon Team 27 Οκτωβρίου 2020, 10:25
|EPA/JUSTIN LANE

Στο Fox υποτιμούν τον κορονοϊό, αλλά κρύβουν τους σταρ σε καραντίνα

Protagon Team Protagon Team 27 Οκτωβρίου 2020, 10:25

Στο αγαπημένο κανάλι του προέδρου Τραμπ, το οποίο τιμά συχνά με τις τηλεφωνικές παρεμβάσεις του και τις συνεντεύξεις που δίνει στο φιλικό περιβάλλον του σταθμού, δεν χάνουν ευκαιρία να υποτιμήσουν το πρόβλημα του κορονοϊού.

Αλλά πίσω από τις κάμερες τα πράγματα είναι διαφορετικά, με μεγαλοστελέχη και τους σταρ του σταθμού να μπαίνουν σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους, ενώ και το προσωπικό καλείται να προσέχει διπλά.

Το πρόβλημα ξεκινά από το κεφάλι. Ο πρόεδρος του δικτύου Τζέι Γουάλας και οι παρουσιαστές Μπρετ Μπάιερ και Μάρθα ΜακΚάλουμ πέταξαν σε ιδιωτικό αεροσκάφος με άτομο που αργότερα διαγνώστηκε θετικό. Επέστρεφαν από το Νάσβιλ όπου είχε γίνει το debate μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του Τζο Μπάιντεν.

Και οι τρεις, μαζί με άλλους δύο παρουσιαστές μπήκαν προληπτικά σε καραντίνα.

Τα ρεπορτάζ εξ αποστάσεως και η εργασία των συντακτών από το σπίτι τους έγιναν μέρος της καθημερινότητας των αμερικανικών τηλεοπτικών δικτύων τους τελευταίους μήνες, γράφει το Vanity Fair.

Το Fox πήρε και αυτό παρόμοια μέτρα, αλλά μόλις βελτιώθηκαν κάπως τα πράγματα με τον ιό, επανέφερε τα ρεπορτάζ με την αυτοπρόσωπη παρουσία και παρουσιαστές μέσα στο στούντιο.

Τα περιστατικά μετά το debate ανάγκασαν το δίκτυο να προειδοποιήσει το προσωπικό του για τα «λίγα κρούσματα». Στο ίδιο πλαίσιο θα περιορίσει την παρουσία προσωπικού στα γραφεία και να στραφεί όσο μπορεί σε τηλεργασία. Αυτό από το δίκτυο που χαρακτήριζε υποκριτική την απροθυμία του Μπάιντεν να οργανώσει μεγάλες συγκεντρώσεις.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...