177
|

Στο αυτόφωρο ο νταής πατέρας που έδειρε για τη μάσκα εκπαιδευτικό στα Χανιά

Protagon Team Protagon Team 15 Σεπτεμβρίου 2020, 12:43

Στο αυτόφωρο ο νταής πατέρας που έδειρε για τη μάσκα εκπαιδευτικό στα Χανιά

Protagon Team Protagon Team 15 Σεπτεμβρίου 2020, 12:43

Στο αυτόφωρο, προκειμένου να δικαστεί για τον ξυλοδαρμό καθηγητή του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου (εδώ), οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο 40χρονος πατέρας μαθητή του σχολείου που επέμενε να εισέλθει το παιδί του στο σχολικό συγκρότημα χωρίς να φορά την ειδική προστατευτική μάσκα.

Η αντιπαράθεση του γονιού με τον καθηγητή, που ήταν επιφορτισμένος με τον έλεγχο της εισόδου στο σχολείο, εξελίχθηκε σε χειροδικία και άγριο ξυλοδαρμό του εκπαιδευτικού, που διακομίστηκε στο νοσοκομείο (έκανε δύο ράμματα στο κεφάλι).

«Φοβήθηκε το παιδί μου και το είδα κλαμένο και του έπαιξα μια κουτουλιά», ανέφερε ο νταής πατέρας κατά την περιγραφή του επεισοδίου.

Ο 40χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της πρόκλησης σωματικής βλάβης, της εξύβρισης και της απειλής σε βάρος του εκπαιδευτικού.

Στα δικαστήρια βρέθηκε και ο πρόεδρος της Ενωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Χανίων, Γιάννης Κυριακάκης, ο οποίος σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου εξέφρασε τη συμπαράσταση της εκπαιδευτικής κοινότητας στο θύμα της απρόκλητης επίθεσης και ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του δράστη.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ, το περιστατικό βίας είναι το τρίτο σε βάρος εκπαιδευτικού τα τελευταία χρόνια στα Χανιά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...