171
|

Τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη για την άρση των μέτρων

Protagon Team Protagon Team 21 Απριλίου 2021, 16:36

Τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη για την άρση των μέτρων

Protagon Team Protagon Team 21 Απριλίου 2021, 16:36

Η ώρα του μηνύματος του Πρωθυπουργού –ένα από τα τηλεοπτικά διαγγέλματά του στα οποία μας έχει συνηθίσει καθ’ όλη αυτήν την περιπέτεια της πανδημίας της Covid-19– έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης.

Αφού η Επιτροπή κατέληξε στις εισηγήσεις της –επαναλειτουργία της εστίασης από τις 3 Μαΐου, επανεκκίνηση της διά ζώσης διδασκαλίας στα σχολεία από τις 10, απελευθέρωση των διαπεριφερειακών μετακινήσεων στις 14–, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναλαμβάνει το επικοινωνιακό κομμάτι.

Οπως ανακοινώθηκε από το Γραφείο του Πρωθυπουργού, προγραμματίστηκε να επευθυνθεί ο κ. Μητσοτάκης στους πολίτες, στις 6 μ.μ.  ώστε να περιγραφεί αυτή η δύσκολη περίοδος μέχρι την επιστροφή σε μια κάποια κανονικότητα, να δοθεί ένα χρονοδιάγραμμα ενώ η υπόθεση «Πάσχα στο χωριό» χάθηκε οριστικά.

Στόχος του μηνύματος είναι να καταστεί σαφές στον ελληνικό λαό ότι υπάρχει ελπίδα, ώστε να υπάρξει μια πειθαρχία κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας και να αποφευχθούν νέα φαινόμενα με κορονοπάρτι σε πλατείες και αλλού. Ενας οδικός χάρτης ως τα μέσα Μαΐου θα δώσει στον κόσμο τις απαραίτητες ανάσες για να αντέξει την προπασχαλινή περίοδο με νέους περιορισμούς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...