171
Ξεκινούν οι απευθείας πτήσεις από τα αεροδρόμια της Βρετανίας για όλα τα αεροδρόμια της χώρας μας | REUTERS/Toby Melville

Απευθείας πτήσεις από Βρετανία ξανά στις 15 Ιουλίου

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουλίου 2020, 13:54
Ξεκινούν οι απευθείας πτήσεις από τα αεροδρόμια της Βρετανίας για όλα τα αεροδρόμια της χώρας μας
|REUTERS/Toby Melville

Απευθείας πτήσεις από Βρετανία ξανά στις 15 Ιουλίου

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουλίου 2020, 13:54

Την επανέναρξη των απευθείας πτήσεων από τη Βρετανία προς όλα τα αεροδρόμια της χώρας από τις 15 Ιουλίου ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Υπενθυμίζεται ότι οι βρετανοί πολίτες μπορούν από τις αρχές Ιουλίου να επισκέπτονται την Ελλάδα, κάνοντας στάση σε κάποια ενδιάμεση χώρα, από την οποία επιτρέπονται οι απευθείας πτήσεις.

Σύμφωνα με την απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης την Παρασκευή, όσοι κάτοικοι της χώρας επισκέπτονται την Ελλάδα, δεν θα χρειάζεται να μπαίνουν σε καραντίνα όταν επιστρέφουν στη χώρα τους.

Οσον αφορά τη Σουηδία, κατά την τακτική ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι παρακολουθούνται τα επιδημιολογικά δεδομένα και θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις, ανάλογα με την εξέλιξη της κατάστασης.

«Είμαστε μία από τις λίγες χώρες που εξακολουθεί να κάνει στοχευμένους ελέγχους ταξιδιωτών» είπε, διευκρινίζοντας πώς όλοι οι επισκέπτες συμπληρώνουν ειδικό έντυπο 48 ώρες πριν την άφιξή τους και λαμβάνουν QR Code.

Ο κ. Πέτσας αναφέρθηκε στη νέα δέσμη μέτρων που ανακοίνωσε την Παρασκευή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως τα μέτρα αυτά εστιάζουν στη στήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζομένων στον χώρο του τουρισμού.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...