152
Ο επικεφαλής της LVHM Μπερνάρ Αρνό σε εταιρική παρουσίαση στα τέλη Ιανουαρίου 2020 | REUTERS/Christian Hartmann -/File Photo

Στην μάχη κατά του κορονοϊού και η Louis Vuitton – Θα παράγει αντισηπτικά

Protagon Team Protagon Team 16 Μαρτίου 2020, 16:06
Ο επικεφαλής της LVHM Μπερνάρ Αρνό σε εταιρική παρουσίαση στα τέλη Ιανουαρίου 2020
|REUTERS/Christian Hartmann -/File Photo

Στην μάχη κατά του κορονοϊού και η Louis Vuitton – Θα παράγει αντισηπτικά

Protagon Team Protagon Team 16 Μαρτίου 2020, 16:06

Σημεία των καιρών ή μια ευκαιρία να επιδείξει η εταιρεία κοινωνική ευθύνη; Ο όμιλος LVMH, που μεταξύ άλλων κατέχει τη φίρμα Louis Vuitton, ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει τη γραμμή παραγωγής αρωμάτων (Dior, Givenchy) για την παρασκευή αντισηπτικών με σκοπό την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού.

Τα αντισηπτικά τζελ «θα διατεθούν δωρεάν στις γαλλικές υγειονομικές Αρχές» διευκρίνισε ο όμιλος, που μάλιστα θα αρχίσει την παραγωγή αμέσως, από σήμερα Δευτέρα.

Και στη Γαλλία, όπως και σχεδόν παντού όπου υπάρχουν κρούσματα, παρατηρείται έλλειψη αντισηπτικών. Η χώρα έχει προχωρήσει σε μερική καραντίνα, που ίσως επεκταθεί σε καθολική.

Οπως σημειώνει το BBC, η κρίση με τον κορονοϊό οδήγησε και άλλες εταιρείες στην προσωρινή αναπροσαρμογή της γραμμής παραγωγής. Η κινεζική Foxconn, για παράδειγμα, η οποία συναρμολογεί τα iPhone για λογαριασμό της Apple, κατασκευάζει προσωρινά χειρουργικές μάσκες.

Στον όμιλο LVMH ανήκουν και άλλες ακριβές φίρμες, όπως η σαμπάνια Moet & Chandon, η ωρολογοποιία Tag Heuer και τα κοσμήματα Bulgari.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...