197
|

Στον εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες της γιάφκας στο Κουκάκι

Protagon Team Protagon Team 24 Σεπτεμβρίου 2020, 20:19

Στον εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες της γιάφκας στο Κουκάκι

Protagon Team Protagon Team 24 Σεπτεμβρίου 2020, 20:19

Στην Ευελπίδων οδηγήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης οι τρεις συλληφθέντες για τη γιάφκα στο Κουκάκι όπου το πρωί έγινε έφοδος και βρέθηκαν πολλά εκρηκτικά για κατασκευή βομβών.

Πρόκειται για δύο άνδρες και μία γυναίκα, που μετά το γραφείο του εισαγγελέα θα οδηγηθούν στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν.

Οι τρεις κατηγορούμενοι, δύο εκ των οποίων είναι άτομα γνωστά στον αντιεξουσιαστικό χώρο, είχαν αποθηκεύσει στη γιάφκα όπλα και υλικά για την κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών.

Έξω από τα δικαστήρια συγκεντρώθηκαν μερικές δεκάδες υποστηρικτές των κατηγορουμένων αλλά και ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας εκ των συλληφθέντων είχε κατηγορηθεί ως συνεργάτης του διαβόητου Βασίλη Παλαιοκώστα στην απαγωγή του επιχειρηματία Μυλωνά, ενώ εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο κάποιοι από τους συλληφθέντες να συνδέονται με την τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» (ΟΛΑ), η οποία μεταξύ άλλων είχε αναλάβει την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση στο κτίριο του ΣΚΑΪ .

Oπως μετέδωσε η ΕΡΤ επικαλούμενη πηγές της ΕΛ.ΑΣ., στην αποθήκη στο Κουκάκι βρέθηκαν μασούρια ζελατοδυναμίτιδας, μικρή ποσότητα του εκρηκτικού C4, πυροκροτητές, χρονοδιακόπτες και σφαίρες από καλάσνικοφ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...