157
Ο κοινοβουλευτιικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος | INTIMEnews

Στη Βουλή η μήνυση Λοβέρδου για τον Ρασπούτιν

Protagon Team Protagon Team 20 Σεπτεμβρίου 2019, 14:17
Ο κοινοβουλευτιικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος
|INTIMEnews

Στη Βουλή η μήνυση Λοβέρδου για τον Ρασπούτιν

Protagon Team Protagon Team 20 Σεπτεμβρίου 2019, 14:17

Στη Βουλή διαβιβάστηκε την Παρασκευή από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει την περασμένη Δευτέρα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ και πρώην υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, ως προς το σκέλος εκείνο που αναφέρει εμπλοκή-συμμετοχή στην υπόθεση της Novartis του λεγόμενου «Ρασπούτιν».

Στη μήνυσή του ο Ανδρέας Λοβέρδος φέρεται να κατονομάζει τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ως τον διαβόητο «Ρασπούτιν».

Οι αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου Ευάγγελος Ζαχαρής και Λάμπρος Σοφουλάκης, μέσω του εισαγγελέα του Ανωτάτου Ποινικού Δικαστηρίου Βασίλη Πλιώτα και του υπουργείου Δικαιοσύνης, διαβίβασαν στη Βουλή τη μήνυση Λοβέρδου μαζί με όλα τα πρόσθετα στοιχεία που έχει καταθέσει ο βουλευτής.

Στα στοιχεία αυτά περιλαμβάνονται και οι επτά μηνύσεις που έχει καταθέσει ο πρώην υπουργός στη Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σχετικά με την υπόθεση της Novartis και έχουν παραμείνει «παγωμένες».

Η μήνυση του Ανδρέα Λοβέρδου θα συσχετιστεί με την δικογραφία που έχει διαβιβαστεί στην Βουλή (13.9.19) για την ίδια υπόθεση προκειμένου διερευνήσει τυχόν αξιόποινες πράξεις πολιτικών προσώπων.