168
|

Στη Μύκονο ο Χρυσοχοΐδης για μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουλίου 2020, 10:32

Στη Μύκονο ο Χρυσοχοΐδης για μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουλίου 2020, 10:32

Σειρά συσκέψεων πραγματοποιεί στη Μύκονο, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης στο πολυδιαφημισμένο νησί.

Στο επίκεντρο των συσκέψεων του κ. Χρυσοχοϊδη θα είναι θέματα αστυνόμευσης και ασφάλειας στο νησί, καθώς την ίδια ώρα στελεχώνεται η υπό συγκρότηση αστυνομική υποδιεύθυνση Μυκόνου, στην οποία φέτος το καλοκαίρι θα υπηρετούν σχεδόν 100 άτομα.

Παράλληλα, τίθεται και το ζήτημα των αστυνομικών ελέγχων για την πρόληψη του κορονοϊού καθώς είναι όλο και πιο συχνές οι καταγγελίες για ξέφρενα πάρτι σε καταστήματα, όπου δεν τηρείται κανένα μέτρο ασφαλείας.

Προς αυτή την κατεύθυνση, ο κ. Χρυσοχοΐδης ανήγγειλε την έναρξη εντατικών ελέγχων στα νησιά και όχι μόνο, για την τήρηση των περιοριστικών μέτρων κατά της διασποράς της Covid-19 και την αποτροπή του συνωστισμού σε χώρους διασκέδασης και ειδικότερα, μεταξύ άλλων, σε μπαρ, beach bar, ιδιωτικά πάρτι και ξενοδοχεία.

Οπως σημείωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο πρόγραμμα της επίσκεψης του υπουργού Προστασίας του Πολίτη στη Μύκονο είναι και μια σειρά συναντήσεων με τον δήμαρχο του νησιού, τον αντιπεριφερειάρχη, καθώς και με βουλευτές των Κυκλάδων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...