201
|

Στη Λέσβο ο Αλέξης Τσίπρας – Γιατί δεν επισκέπτεται τη Μόρια; ρωτά η ΝΔ

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουλίου 2021, 11:19

Στη Λέσβο ο Αλέξης Τσίπρας – Γιατί δεν επισκέπτεται τη Μόρια; ρωτά η ΝΔ

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουλίου 2021, 11:19

Τη Λέσβο επισκέπτεται τη Δευτέρα ο Αλέξης Τσίπρας, λίγες ημέρες μετά την επίσκεψή του –για άλλους λόγους– στο νησί της Μυκόνου, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών περιοδειών του.

Από το πρόγραμμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο όμορφο νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου –συνάντηση με Συλλόγους Αλιέων, στη Σκάλα Καλλονής, επίσκεψη στον Αγροτικό – Ελαιουργικό Συνεταιρισμό Στύψης, επίσκεψη σε τυροκομική μονάδα στο Μανταμάδο, σύσκεψη με τους φορείς του νησιού με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη και των δημάρχων της Λέσβου, στην έδρα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου– απουσιάζει μια επίσκεψη στην περιβόητη Μόρια και αυτό επεσήμανε η ΝΔ, σε μια δηκτική ανακοίνωσή της.

«Από το σημερινό πρόγραμμα του κ. Τσίπρα στη Λέσβο (και πιθανόν και στη Μυτιλήνη), είδαμε, όπως δημοσιοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ, να απουσιάζει η επίσκεψη στη Μόρια και στο νέο σύγχρονο, Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) στο Καρα-Τεπέ. Γιατί άραγε;».

«Θεωρεί ο κ. Τσίπρας ότι το Μεταναστευτικό δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα για το νησί ύστερα από τη μείωση των ροών και το κλείσιμο της άθλιας δομής στη Μόρια; Με την παρουσία του στη Μόρια ή στο Καρά Τεπέ θα θύμιζε στους κατοίκους της Λέσβου αλλά και σε όλους τους Ελληνες την απαράδεκτη πολιτική του στο Μεταναστευτικό. Αλλά όλοι θυμούνται. Κρίνουν και συγκρίνουν», σημείωσε η Πειραιώς στην ανακοίνωσή της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...