129
Παναγιωτόπουλος και Παρλί στην πρώτη τους συνάντηση, στο Παρίσι, τον Οκτώβριο του 2019. Εκτοτε η Γαλλία αναβαθμίστηκε ως σύμμαχος της χώρας | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Στη Γαλλία για το πρώτο Rafale ο Παναγιωτόπουλος – συνάντηση με την Φρανσουάζ Παρλί

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουλίου 2021, 18:52
Παναγιωτόπουλος και Παρλί στην πρώτη τους συνάντηση, στο Παρίσι, τον Οκτώβριο του 2019. Εκτοτε η Γαλλία αναβαθμίστηκε ως σύμμαχος της χώρας
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Στη Γαλλία για το πρώτο Rafale ο Παναγιωτόπουλος – συνάντηση με την Φρανσουάζ Παρλί

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουλίου 2021, 18:52

Η αντίστροφη μέτρηση για την υλοποίηση της συμφωνίας Ελλάδας – Γαλλίας για την προμήθεια νέων υπερσύγχρονων μαχητικών αεροσκαφών που θα αναβαθμίσουν την αποτρεπτική ικανότητα της χώρας άρχισε.

Την Τετάρτη, μεταβαίνει στη Γαλλία ο υπουργός Aμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος για να παραστεί στην τελετή παραλαβής του πρώτου από τα συνολικά 18 Rafale, που εντάσσει στο δυναμικό της η Πολεμική Αεροπορία.

Oπως ανακοινώθηκε, παρόντες στην τελετή, που θα πραγματοποιηθεί στην αεροπορική βάση στο Ιστρ της νότιας Γαλλίας, στις εγκαταστάσεις της Dassault Aviation, θα είναι, επίσης, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ) αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Γαλλία, ο υπουργός Aμυνας θα συναντηθεί με τον διευθύνοντα σύμβουλου της Dassault Aviation Ερίκ Τραπιέ και με την ομόλογό του υπουργό Αμυνας της Γαλλικής Δημοκρατίας Φλοράνς Παρλί.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...