Ο Τζεφ Μπέζος, η Λόρεν Σάντσεζ και το εξώφυλλο του National Enquirer που αποκαλύπτει την παράνομη σχέση τους |
Επικαιρότητα

Στη φόρα τα παθιάρικα SMS και οι γυμνές σέλφι του Τζεφ Μπέζος με την ερωμένη του

Εντεκα σελίδες με «αποκλειστικές» φωτογραφίες και προσωπικά μηνύματα του παράνομου ζεύγους αφιέρωσε στο νέο σκάνδαλο της Αμερικής το ειδικό σε ρεπορτάζ κλειδαρότρυπας «National Enquirer»
Protagon Team

Παθιάρικα SMS και γυμνές φωτογραφίες από το παράνομο ρομάντζο του Τζεφ Μπέζος και της Λόρεν Σάντσεζ, έφερε στο φως το σκανδαλοθηρικό περιοδικό «National Enquirer», που ισχυρίζεται ότι παρακολουθούσε στενά τον ιδρυτή της Amazon επί τέσσερις μήνες.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, ομάδα ρεπόρτερ και φωτογράφων ξεκίνησαν να τον ερευνούν όταν μία πηγή την οποία δεν κατονομάζουν, τους ενημέρωσε ότι… «κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο Μπέζος».

Τον ακολούθησαν «σε πέντε πολιτείες και για 60.000 χιλιόμετρα» και ανακάλυψαν την απιστία του προς τη σύζυγό του Μακένζι.

Φίλοι του ζεύγους Μπέζος δήλωσαν ότι βρίσκονταν σε διάσταση πριν ξεκινήσει ο δεσμός του Τζεφ με την Σάντσεζ, όμως το δημοσίευμα του National Enquirer τους διαψεύδει. Τα ερωτικά SMS του ιδρυτή της Amazon προς τη νέα του φίλη, που βγάζει στη φόρα το σκανδαλοθηρικό περιοδικό, ξεκινούν από τον Απρίλιο του 2018.

Τον Σεπτέμβριο, το ζεύγος Μπέζος γιόρτασε μαζί, στο Μαϊάμι, την επέτειο του γάμου τους χωρίς να δείχνουν χωρισμένοι. Ομως, ήδη, στις 13 Μαϊου του 2018, ο Μπέζος έστελνε το ακόλουθο μήνυμα στο κινητό της ερωμένης του: «Θέλω να σε μυρίσω, θέλω να σε εισπνεύσω, θέλω να σε σφίξω στην αγκαλιά μου. Θέλω να φιλήσω τα χείλη σου. Σε αγαπώ».

Τρεις εβδομάδες αργότερα, της έστειλε μια ημίγυμνη φωτογραφία γράφοντας: «Ξέρεις τι θέλω; Θέλω να μεθύσω λιγάκι μαζί σου απόψε. Όχι να γίνω τύφλα, απλά να μεθύσω λιγάκι. Θέλω να συζητήσουμε και να κάνουμε σχέδια μαζί. Να ακούσουμε ο ένας τον άλλον και να γελάσουμε».

Αλλο μήνυμα, που αποκαλύπτει το περιοδικό, έλεγε: «Θέλω να είμαι μαζί σου. Να αποκοιμηθώ μαζί σου, να ξυπνήσουμε μαζί αύριο το πρωί, να διαβάσουμε εφημερίδα και να πιούμε παρέα τον καφέ μας».

Το National Enquirer, που κυκλοφόρησε λίγες ώρες μετά την κοινή ανακοίνωση Τζεφ και Μακένζι Μπέζος για το διαζύγιό τους, δημοσίευσε 11 σελίδες με φωτογραφίες που, όπως ισχυρίζεται, αποδεικνύουν το παράνομο ρομάντζο του πλουσιότερου ανθρώπου στον πλανήτη, ανάμεσά τους και σέλφι που έστελνε όλο αυτό το διάστημα ο Μπέζος στην ερωμένη του. Ανάμεσά τους ήταν μάλιστα και μια κοντινή φωτογραφία των γεννητικών του οργάνων (η οποία δεν δημοσιεύτηκε), αλλά και αρκετές ημίγυμνες πόζες του μπροστά στον καθρέφτη, όπου επιδείκνυε στην ερωμένη του το γυμνασμένο του σώμα.

Το πρωτοσέλιδο του Nationan Enquirer, που «ανάγκασε» τον Τζεφ Μπέζος και τη σύζυγό του Μακένζι, να ανακοινώσουν το διαζύγιό τους

Τα SMS του Μπέζος προς την Σάντσεζ, τα οποία παραμένει άγνωστο πώς βρέθηκαν στα χέρια των ρεπόρτερ, συνεχίστηκαν για μήνες: «Με κάνεις καλύτερο άνθρωπο. Είσαι φτιαγμένη για εμένα. Είμαι πιο σίγουρος γι’ αυτό απ’ ό,τι υπήρξα για οτιδήποτε άλλο στη ζωή μου. Αγαπώ τα πάντα πάνω σου. Αγαπώ το γεγονός ότι η τελευταία σου selfie με βγάζει εκτός εαυτού. Είμαι τρελός για σένα. Θέλω να σε μυρίζω και να σε αγγίζω. Ξέρω ότι είσαι ό,τι πρέπει για εμένα, ότι ταιριάζουμε. Μου αρέσεις όταν είσαι δυνατή αλλά και όταν είσαι ευάλωτη. Το μόνο που δεν μ’ αρέσει είναι όταν είσαι μακριά. Οσα σου λέω, πηγάζουν κατευθείαν από την καρδιά μου. Αγαπώ ό,τι έχει να κάνει μ’ εσένα».

Πάντως, ο Ντόναλντ Τραμπ, είναι από αυτούς που φαίνεται πως χάρηκαν ιδιαίτερα από το σκάνδαλο, ευχόμενος -ειρωνικά- «καλή τύχη» στον ιδρυτή της Amazon. Ο αμερικανός πρόεδρος δεν κρύβει την αντιπάθειά του για τον Μπέζος, καθώς ο τελευταίος είναι ιδιοκτήτης της θρυλικής Washington Post, εφημερίδα που ξεσκεπάζει τα ψέμματα του Τραμπ.

Ποια είναι η Λόρεν Σάντσεζ

Η Λόρεν Σάντσεζ, είναι παντρεμένη από το 2005 με τον Πάτρικ Γουάιτσελ, έναν από τους ισχυρότερους ατζέντηδες του Χόλιγουντ, με τον οποίο βρίσκεται εν διαστάσει. Η 49χρονη Σάντσεζ έχει εργαστεί επί σειρά ετών στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Από το 2001 έως το 2017, ήταν παρουσιάστρια στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Good Day LA».

Η Λόρεν Σάντσεζ με τον σύζυγό της, Πάτρικ Γουάιτσελ

Το 2005, παρουσίασε τον τηλεοπτικό διαγωνισμό χορού «So You Think You Can Dance», ενώ έχει επίσης εμφανιστεί ως guest παρουσιάστρια στο «The View». Επίσης, έχει υποδυθεί την τηλεοπτική ρεπόρτερ, σε μικρούς ρόλους στις ταινίες «Μετά την επόμενη μέρα», «Οι μπάτσοι του Χόλιγουντ» και «Ο ζωολογικός μας κήπος».

Το 2016, άλλαξε καριέρα, αποκτώντας την άδεια πιλότου ελικοπτέρου, αλλά παρέμεινε στον χώρο του κινηματογράφου, ιδρύοντας την εταιρεία Black Ops Aviation, που μισθώνει ελικόπτερα για γυρίσματα στο Χόλιγουντ. Σύμφωνα με τον Hollywood Reporter, η Σάντσεζ εργάστηκε επίσης, ως σύμβουλος στα γυρίσματα της ταινίας «Δουνκέρκη» του Κρίστοφερ Νόλαν.

«Είχα τη δουλειά μου, είχα μια καριέρα, όμως μετά βρήκα τον αληθινό μου σκοπό», είπε σε παλαιότερη συνέντευξή της η ίδια, εννοώντας την ενασχόλησή της με τα ελικόπτερα.