201
| Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η Μαρέβα Μητσοτάκη κατά του Βαξεβάνη, ο οποίος τη συνέδεσε με την efood

Protagon Team Protagon Team 18 Σεπτεμβρίου 2021, 19:30
|Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η Μαρέβα Μητσοτάκη κατά του Βαξεβάνη, ο οποίος τη συνέδεσε με την efood

Protagon Team Protagon Team 18 Σεπτεμβρίου 2021, 19:30

Τον δρόμο της δικαιοσύνης θα πάρει καθώς φαίνεται μια ακόμη απόπειρα του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ να εμπλέξει τη σύζυγο του Πρωθυπουργού σε γκρίζες υποθέσεις, στο πλαίσιο μιας γενικευμένης, όπως περιγράφεται, επιχείρησης λασπολογίας.

«Δεν έχω καμία σχέση με την εταιρεία e-food», δήλωσε κατηγορηματικά το Σάββατο, σε ανάρτησή της στο Twitter, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, η οποία έκανε παράλληλα λόγο για «εβδομαδιαία καμπάνια συκοφάντησής» της, την οποία, όπως σημείωσε, έχει αναλάβει εργολαβικά από τον ΣΥΡΙΖΑ «ο γνωστός κ. Βαξεβάνης».

Η ίδια προανήγγειλε προσφυγή στην Δικαιοσύνη κατά του εκδότη του «Documento»

Η ανάρτηση της κυρίας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη: «Ο γνωστός κ.Βαξεβάνης συνεχίζει την εβδομαδιαία καμπάνια συκοφάντησης μου, που έχει αναλάβει εργολαβικά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δηλώνω κατηγορηματικά, ότι ουδεμία σχέση είχα ή έχω με την εταιρεία e-food. Τα υπόλοιπα στη Δικαιοσύνη».

Νωρίτερα ο κ. Βαξεβάνης είχε επιχειρήσει να συνδέσει την υπόθεση της πλατφόρμας efood που προχώρησε σε μαζικές αλλαγές εργασιακών σχέσεων τόσο με τον πρόσφατο Νόμο Χατζηδάκη όσο και με το περιβάλλον του κ. Μητσοτάκη. Ο εκδότης του «Documento» έγραψε στο Twitter: «Η εταιρεία η οποία μέσα σε μια νύχτα από την ψήφιση του νόμου Χατζηδάκη, δημιουργεί ένα εργασιακό μεσαίωνα και καθιερώνει τη δουλεία στο delivery, ανήκει στο συνέταιρο της συζύγου του πρωθυπουργού, στην offshore εταιρεία της στα νησιά Κέυμαν. Τι δεν καταλαβαίνεις #cancel_efood».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...