219
Ο Πάνος Καμμένος και ο Νίκος Κοτζιάς σε συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου το 2016 | Intimenews/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Στη Δικαιοσύνη ο Κοτζιάς κατά του Καμμένου για το «Εισ-ΠΡΑΤΤΩ»

Protagon Team Protagon Team 19 Ιανουαρίου 2019, 17:14
Ο Πάνος Καμμένος και ο Νίκος Κοτζιάς σε συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου το 2016
|Intimenews/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Στη Δικαιοσύνη ο Κοτζιάς κατά του Καμμένου για το «Εισ-ΠΡΑΤΤΩ»

Protagon Team Protagon Team 19 Ιανουαρίου 2019, 17:14

Την άμεση προσφυγή της στη Δικαιοσύνη κατά του Πάνου Καμμένου ανακοίνωσε η κίνηση «ΠΡΑΤΤΩ», με επικεφαλής τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, «μετά από τις δύο μηνυτήριες αναφορές που έχουν ήδη κατατεθεί στην Εισαγγελία για παράνομες και ακραίες πρακτικές σε βάρος του προέδρου του».

Οπως σημειώνει η κίνηση, πρόκειται για «πρακτικές άκρως προσβλητικές για την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητα» του κ. Κοτζιά.

Η κίνηση επισημαίνει ακόμη ότι είναι «ισχυρισμοί συκοφαντικοί οι οποίοι συνοδεύονται από πρακτικές υπόκοσμου και παρακράτους, στοχεύοντας στη πρόκληση φόβου» και «μεθοδεύσεις που αποσκοπούν στην αποτροπή της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή των Ελλήνων και υπονομεύουν τη λειτουργία της Δημοκρατίας».

«Με τη μήνυση που κατατίθεται, παρέχεται η δυνατότητα στον κύριο Καμμένο να αποδείξει ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης τις εν γνώσει του συκοφαντίες, ύβρεις και τα ψέματά του. Θα καταφανεί δε, αν ο εν λόγω κύριος είναι ο “Εθνικός ψεύτης” και ένας κοινός συκοφάντης», καταλήγει.

Προ ημερών ο αρχηγός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είχε αφήσει υπονοούμενα κατά της κίνησης και του κ. Κοτζιά περί διακίνησης χρημάτων.

Μετά τη δημοσιοποίηση της πληροφορίας για προσφυγή στη Δικαιοσύνη, ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας αναφέρθηκε σε αυτήν σε ανάρτησή του στο Twitter, κάνοντας ξανά ένα λογοπαίγνιο με το όνομα της κίνησης του κ. Κοτζιά.

«ΔΙΑ-ΠΡΑΤΤΩ: ρήμα το συναντάμε συχνά σε εκφράσεις όπως “διαπράττει προδοσία” η “διαπράττει έγκλημα” δεν συνηθίζεται συχνά για καλό σκοπό», έγραψε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...