1595
Κόλιν Φάρελ και Τζέιμι Λι Κέρτις, δύο από τους σταρ που ανακοίνωσαν ότι είχαν προσβληθεί από Covid-19 μετά τη συμμετοχή τους στις Χρυσές Σφαίρες | CreativeProtagon/REUTERS

Σταρ του Χόλιγουντ σε καραντίνα μετά τις Χρυσές Σφαίρες

Protagon Team Protagon Team 18 Ιανουαρίου 2023, 20:23
Κόλιν Φάρελ και Τζέιμι Λι Κέρτις, δύο από τους σταρ που ανακοίνωσαν ότι είχαν προσβληθεί από Covid-19 μετά τη συμμετοχή τους στις Χρυσές Σφαίρες
|CreativeProtagon/REUTERS

Σταρ του Χόλιγουντ σε καραντίνα μετά τις Χρυσές Σφαίρες

Protagon Team Protagon Team 18 Ιανουαρίου 2023, 20:23

Οι Κόλιν Φάρελ, Μπρένταν Γκλίζον, Τζέιμι Λι Κέρτις και Μισέλ Φάιφερ είναι μερικοί από τους σταρ του κινηματογράφου που ανακοίνωσαν ότι είχαν προσβληθεί από τον ιό της Covid-19 μετά τη συμμετοχή τους στην εφετινή, 80ή τελετή απονομής των βραβείων Χρυσές Σφαίρες στις 11 Ιανουαρίου, την οποία διοργανώνει η Ενωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ (δημοσιογράφοι που διαμένουν στο Χόλιγουντ και αρθρογραφούν σε εφημερίδες και περιοδικά εκτός των Η.Π.Α).

Η τελετή απονομής των 28ων Βραβείων Επιλογής Κριτικών, που ακολούθησε την Κυριακή 15 στο Fairmont Century Plaza, στο Λος Αντζελες, απαιτούσε από τους συμμετέχοντες να έχουν κάνει τεστ Covid-19 πριν από την είσοδό τους, με τον κατάλογο των αποχωρούντων να μεγαλώνει συνεχώς, γράφει το BBC News.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial)

Η Μισέλ Φάιφερ θρηνεί για την απουσία της από τη βράβευση του Τζεφ Μπρίτζες

Eκπρόσωπος του Φάρελ επιβεβαίωσε στην ιστοσελίδα The Hollywood Reporter ότι οι σταρ της ταινίας «Τα πνεύματα του Ινισέριν», Φάρελ και Γκλίζον, οι οποίοι είχαν προταθεί για το βραβείο καλύτερου πρώτου και δεύτερου ανδρικού ρόλου αντίστοιχα, δεν επρόκειτο να παρευρεθούν αυτοπροσώπως στην τελετή απονομής μετά την προσβολή τους από Covid-19. Τα νέα εφθασαν σε λιγότερο από μία εβδομάδα αφότου και οι δύο παρευρέθηκαν στις Χρυσές Σφαίρες, όπου ο Φάρελ έλαβε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού σε κωμωδία ή μιούζικαλ.

Η Μισέλ Φάιφερ, η οποία αναμενόταν να απονείμει το Βραβείο Lifetime Achievement στον Τζεφ Μπρίτζες, συμπρωταγωνιστή της στις «Σχέσεις Πάθους» («The Fabulous Baker Boys», 1989), έγραψε  τα νέα της στο Instagram την Κυριακή, πριν από την εκδήλωση. «Λυπάμαι πολύ που χάνω τα Βραβεία Επιλογής Κριτικών σήμερα. Ναι, Covid. Είμαι πολύ δυσαρεστημένη που δεν θα δω τον Τζεφ Μπρίτζες να παραλαμβάνει το βραβείο του»· αντ’ αυτής, το βραβείο στον Τζεφ Μπρίτζες απένειμε  ο Τζον Γκούντμαν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jamie Lee Curtis (@jamieleecurtis)

Η θυμωμένη ανάρτηση της Τζέιμι Λι Κέρτις

Η Τζέιμι Λι Κέρτις αποκάλυψε την Παρασκευή ότι είχε επίσης βρεθεί θετική και δεν θα κατόρθωνε να επευφημήσει το καστ και το συνεργείο της ταινίας «Τα Πάντα Ολα» («Everything Everywhere All at Once») κατά την απονομή των βραβείων.

Η σταρ, η οποία ήταν υποψήφια για καλύτερο δεύτερο γυναικείο ρόλο, εξέφρασε την απογοήτευσή της στο Instagram γράφοντας στη λεζάντα μιας φωτογραφίας με τρία θετικά τεστ: «Γ@μώ την Covid! Δυστυχώς, η επικεφαλής μαζορέτα δεν θα είναι στις γιορτές του Σαββατοκύριακου για να επευφημεί τους φίλους και τους συναδέλφους της. Ζώντας με τις συνθήκες της ζωής ως έχουν». Και ενώ εκείνη παρέμενε απομονωμένη στο σπίτι της γιατί είχε βρεθεί θετική, οι συμπρωταγωνιστές της στην ταινία παρέλαβαν πέντε βραβεία, μεταξύ των οποίων και εκείνο της Καλύτερης Ταινίας.

Τα μέτρα της επίδειξης  αποτελεσμάτων τεστ και εμβολιασμού για COVID, καθώς και της απαίτησης για χρήση μάσκας, είχαν ατονήσει αυτή τη σεζόν, με ορισμένες εκδηλώσεις να μην απαιτούν απολύτως τίποτε από αυτά κατά την είσοδο των καλεσμένων, ενώ άλλες, όπως οι Χρυσές Σφαίρες και τα Βραβεία Επιλογής Κριτικών, απαιτούσαν αποτελέσματα των τεστ, απόδειξη εμβολιασμού ή και τα δύο.

Αλλη μια ανάρτηση της Κέρτις, με λεζάντα «Οταν κολλάς Covid πριν από τα @americanfilminstitute @bafta and @criticschoice @everythingeverywheremovie» κάτω από φωτογραφικό στιγμιότυπο της ταινίας της

Οι ειδικοί της δημόσιας υγείας στις ΗΠΑ λένε ότι δεν εκπλήσσονται από τα πρόσφατα δεινά που πλήττουν την ελίτ του Χόλιγουντ, αναφέρει το BBC. «Ηταν αναμενόμενο», δήλωσε στο ABC ο δρ Τζον Μπράουνσταϊν, επιδημιολόγος στο Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης. «Γίνονται συγκεντρώσεις σε εσωτερικούς χώρους σε μια εποχή που κυκλοφορούν πολλοί ιοί, είτε κρυολόγημα, είτε γρίπη, με εγγύτητα, χωρίς μάσκες… οπότε θα υπάρχει ενεργή μετάδοση ιών», τόνισε.

Καθώς οι φόβοι για την Covid-19 εξασθενούν και τα μέτρα δημόσιας ασφάλειας ατονούν, τα εβδομαδιαία κρούσματα έχουν ξεπεράσει τις 400.000 για καθεμία από τις τελευταίες έξι εβδομάδες, σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ, στατιστικά στοιχεία που έχουν να εμφανιστούν από τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Εν τω μεταξύ, ο αριθμός εβδομαδιαίων θάνατων στις ΗΠΑ από Covid-19 εξακολουθεί να αυξάνεται, με 3.907 να έχουν αναφερθεί έως τις 11 Ιανουαρίου, σύμφωνα με στοιχεία του CDC, επίσης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...