248
Ο Γιάννης Μανιάτης στην ολομέλεια της Βουλής. Απάντησε με τον κατάλληλο τρόπο στην πρόκληση του Σπίρτζη | ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στα άκρα ΚΙΝΑΛ – ΣΥΡΙΖΑ: «Είστε κυβέρνηση θλιβερών γυρολόγων», απαντά ο Μανιάτης σε Σπίρτζη

Protagon Team Protagon Team 21 Φεβρουαρίου 2019, 13:34
Ο Γιάννης Μανιάτης στην ολομέλεια της Βουλής. Απάντησε με τον κατάλληλο τρόπο στην πρόκληση του Σπίρτζη
|ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στα άκρα ΚΙΝΑΛ – ΣΥΡΙΖΑ: «Είστε κυβέρνηση θλιβερών γυρολόγων», απαντά ο Μανιάτης σε Σπίρτζη

Protagon Team Protagon Team 21 Φεβρουαρίου 2019, 13:34

Στην αντεπίθεση πέρασαν η αρχηγός και τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ μετά τις εμφανείς απόπειρες του Μαξίμου να διεμβολίσει τον χώρο της Κεντροαριστεράς, είτε με τις υπουργοποιήσεις των πρώην «κηπουρών» του Γιώργου Παπανδρέου, Θάνου Μωραΐτη και Αγγελου Τόλκα, είτε με ανοιχτές προσκλήσεις για συνεργασία.

Χαρακτηριστική είναι η απάντηση του Γιάννη Μανιάτη στη σχετική πρόσκληση-πρόκληση του (πρώην Πασόκου) Χρήστου Σπίρτζη, στη Βουλή:

«Είστε θλιβερή κυβέρνηση παρακμής και σήψης, δεξιοσυριζαίων και λοιπών γυρολόγων, της οποίας ο πρωθυπουργός διορίζει ως υφυπουργό έναν άνθρωπο που πριν λίγες εβδομάδες τον χαρακτήριζε ως τυχοδιώκτη. Η αξιοπρέπειά σας ανταλλάσσεται με τριμηνίτικη θητεία υφυπουργού», είπε ο βουλευτής Αργολίδας στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών.

Ο τελευταίος, νωρίτερα στη Βουλή, είχε παρουσιάσει ως «μονόδρομο» την ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ του «προοδευτικού χώρου» λέγοντας «απευθύνομαι στους από ‘δω κι όχι στους από ‘κει».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η Φώφη Γεννηματά, που το βράδυ της Τετάρτης, σε ομιλία της, κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «με μεθόδους Μαδούρο, προσπαθεί να διασωθεί λεηλατώντας τον χώρο μας, αλλά η προσπάθειά του αυτή πέφτει στο κενό, γιατί κ. Τσίπρα για κάθε έναν που εξαγοράζετε, 1.000 έρχονται στο Κίνημα Αλλαγής…».

Κατηγόρησε επίσης, ευθέως τον πρωθυπουργό, ως αποκλειστικό υπεύθυνο για «την παρακμή και τον εκφυλισμό της πολιτικής ζωής», σημειώνοντας πως «η κατάσταση έχει ξεφύγει. Νυν και πρώην κυβερνητικά στελέχη των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ χρησιμοποιούν αδίστακτα μεθόδους μαφίας. Νυν υπουργός μαγνητοφωνεί παρανόμως τον κεντρικό τραπεζίτη, τον απειλεί ευθέως και δημοσιοποιεί την συνομιλία. Τέως υπουργοί αλληλοκατηγορούνται με απειλές τύπου υποκόσμου για παράνομες χρηματοδοτήσεις της κυβέρνησης από ξένα κέντρα 50 εκ ευρώ για την συμφωνία των Πρεσπών και αδιαφανείς αναθέσεις. Καθεστωτισμός, αμοραλισμός», συμπλήρωσε η κυρία Γεννηματά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...