Protagon A περίοδος

Τι μπάλα παίζει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Νεοδημοκράτες και Πασόκοι με τις θλιβερές πράξεις και παρουσίες τους μας έπεισαν ότι είναι όλοι τους για τα μπάζα σε σχέση με το ποδόσφαιρο. Και τώρα ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Αλκης Γαλδαδάς

Δεν ξέρω κανέναν πολιτικό που να θέλει και να μπορεί να βρει λύσεις για τα προβλήματα στα ελληνικά γήπεδα. Έχουν περάσει πολλοί από τις διάφορες θέσεις αλλά άλλοι ούτε μυρωδιά δεν πήραν όσο κάθησαν και άλλοι απλά εκμεταλλεύθηκαν τη θέση για τις γνωστές «αγαθοεργίες», διορισμούς, λεφτά σε συλλόγους της εκλογικής τους περιφέρειας, φορολογικές διευκολύνσεις. Ένα τίμιο πάντως και κερδοφόρο πρωτάθλημα δεν κατάφεραν να μας προσφέρουν, για να έχουμε λόγο κι εμείς να τους θυμόμαστε.

Νεοδημοκράτες και Πασόκοι με τις θλιβερές πράξεις και παρουσίες τους μας έπεισαν ότι είναι όλοι τους για τα μπάζα σε σχέση με το ποδόσφαιρο, που θα μπορούσε να δίνει εκατομμύρια στο κράτος (αλλά δυστυχώς έχει πολύ καιρό να κάνει κάτι τέτοιο). Τώρα λοιπόν νάτοι που εμφανίζονται και οι επόμενοι, άσχετοι αλλά και πονηρούληδες. Λέγονται: «Τμήμα Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α». Έβγαλαν μια ανακοίνωση χθες, αφού μίλησε και ο κ. Μελισσανίδης και ποιο ήταν το σκεπτικό τους; «Η συγκυβέρνηση παρακολουθεί αμήχανη τους επιχειρηματίες φίλους της να αλληλοκατηγορούνται για εγκληματικές ενέργειες και κακουργήματα, να κλιμακώνουν την αντιπαράθεσή τους, δηλητηριάζοντας τον ελληνικό αθλητισμό και την ελληνική κοινωνία». Και μερικές σάλτσες ακόμη για το ότι η διακοπή των πρωταθλημάτων δεν αποτελεί λύση και ξανά για τους προέδρους και τους οπαδικούς στρατούς τους. (Βλ. εδώ)

Αλλά αυτό δεν θα πρέπει να το αφήσουμε να περάσει έτσι απλά σαν ένα χαζοκείμενο για τους παρακάτω λόγους:

Ήταν λοιπόν μια εξυπναδούλα για πολύ χαζούς αυτή η ανακοίνωση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. που δεν έχει τίποτα ουσιαστικό να προτείνει για το θέμα. Άλλωστε ούτε τώρα ούτε πριν έδειξαν στην Κουμουνδούρου να ξέρουν, να θέλουν να ασχοληθούν και να προτείνουν λύση γι' αυτό. Και αν δεν βρίσκουν κάποιον καλύτερο από το Σαρρή για το ποδόσφαιρο, τι να σκεφθούμε και για τα άλλα, τα πιο πολύπλοκα; Με ποιους θα λύσουν το Κυπριακό, τα Ενεργειακά και, τέλος, τα Οικονομικά μας προβλήματα;