286
Ο Μάνταλος σκοράρει το πρώτο τέρμα της ΑΕΚ στη Ρουμανία | ΑΠΕ-ΜΠΕ

Θετικό το πρόσημο της Ελλάδας στα προκριματικά του Europa League

Protagon Team Protagon Team 8 Αυγούστου 2019, 23:49
Ο Μάνταλος σκοράρει το πρώτο τέρμα της ΑΕΚ στη Ρουμανία
|ΑΠΕ-ΜΠΕ

Θετικό το πρόσημο της Ελλάδας στα προκριματικά του Europa League

Protagon Team Protagon Team 8 Αυγούστου 2019, 23:49

Μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα ήταν ο απολογισμός της χώρας μας μετά τους αγώνες των τριών εκπροσώπων μας στα προκριματικά του Europa League.

Μια εξαιρετικά σοβαρή ΑΕΚ πήρε μια επαγγελματική νίκη στη Ρουμανία (0-2) και απέκτησε μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στα πλέι όφ του Europa League.

Tα γκολ της Ένωσης σημείωσαν οι Πέτρος Μάνταλος στην αρχή του β’ ημιχρόνου με κεφαλιά και ο Μάρκο Λιβάγια στο 85ο λεπτό με σουτ-κεραυνό, έπειτα από καταπληκτική ασίστ του Παουλίνιο.

Μετά το σημερινό αποτέλεσμα, η Ένωση έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση, ώστε να συναντήσει το νικητή του ζευγαριού Σπάρτα Πράγας – Τραμπζονσπόρ (2-2 έληξε το πρώτο ματς στην Τσεχία) στα πλέι οφ του Europa League.

Αντίθετα, ο Αρης αδίκησε τον εαυτό του στη Νορβηγία.

Οι Θεσσαλονικείς γνώρισαν την ήττα με 3-0 από τη Μόλντε, τέλειωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες και πλέον πρέπει να κάνουν υπέρβαση στη Θεσσαλονίκη για να προκριθούν στα πλέι οφ του Europa League.

Στο πρώτο γκολ, οι γηπεδούχοι «έκρυψαν» την μπάλα με τους Τζέιμς, Χάραλντσεϊντ και Χέσταντ.

Τελικός αποδέκτης ήταν ο Έικρεμ ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ στην κίνηση δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Κουέστα και έκανε το 1-0 στο 27′.

Στο δεύτερο γκολ, η μπάλα έφτασε στον Χέσταντ, ο οποίος με αριστερό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0, πέντε μόλις λεπτά μετά.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Έλιγκσεν με σουτ στο 88ο λεπτό.

Ο Βέλεθ του Αρη διαμαρτύρεται για μια ολιγωρία στο κέντρο της ελληνικής άμυνας

Tέλος, ο Ατρόμητος στην Βαρσοβία πάλεψε απίστευτα σκληρά απέναντι στο μεγάλο φαβορί του ζευγαριού, την Λέγκια και τελικά κατάφερε να πάρει την λευκή ισοπαλία με 0-0, παρόλο που οι Πολωνοί ήταν καλύτεροι και θα μπορούσαν να έχουν κερδίσει καθώς είχαν και δυο δοκάρια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...